Lótusz

Lótusz

Egy ajándék vagy!

2017. november 23. - Lótusz_blogger

Mindenki szeret ajándékot kapni. De arra gondoltál már, hogy te magad is ajándék vagy? A szeretteidnek, a világnak? Igen, hidd el, hogy nem véletlen születtél le, hogy feladatod van. Hogy esélyed van a tanulásra. Hogy esélyed van arra, hogy változz, formálódj.

A mai bölcseletet Dr. Dain Heer, amerikai motivációs tréner írta, és velem éppen akkor jött szembe, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Remélem, hogy te is örömmel veszed! <3 :)

EGY AJÁNDÉK VAGY

"Valakinek bele kellett volna néznie a gyönyörű szemeidbe, amikor megszülettél és elmondani neked akkor, abban a pillanatban, hogy mekkora hozzájárulás vagy nekik és mekkora hozzájárulás voltál és leszel a világnak.

Sajnálom, hogy a legtöbbünkkel ez nem történt meg, mert így kellett volna lennie.

Képzeld el, milyen lenne, ha mindenki ezen a bolygón belenézne a szemedbe és azt suttogná és azt mondaná neked, hogy mekkora hozzájárulás vagy. Mennyire hálásak, hogy itt vagy ezen a bolygón. Mennyire hálásak mindenért, ami vagy. 

Még olyanokért is, amiket te megítélsz. Mennyire hálásak az élénkségedért. 

A furcsaságodért. 

A lelkesedésedért, ami néha kontrollon kívül kerül. Hála istennek. A furcsa humorodért. Azért, hogy teljesen bizarr módon nézel erre a világra. És azért a tényért, hogy rohadtul nem adod fel, bármi is történjen. Most mindenki ezen a bolygón belenéz a szemeidbe és elmondja, hogy mekkora ajándék vagy és megmutatja neked ennek az energiáját, százak nézőpontjából.

Ha ítélkezel magadon, attól soha nem kapsz többet magadból. Ha elismered magad, akkor igen. Önmagad elismerésével mindig.

Milyen lenne, ha lett volna valaki, aki belenézett volna a szemeidbe minden egyes nap, mióta ezen a bolygón vagy és egyszerűen csak annyit mondott volna, hogy:

Köszönöm, hogy itt vagy!

Egy ajándék vagy. Beragyogod a bolygót a jelenléteddel és nagyszerűbbé teszed a nagyszerű lényeddel. Te vagy az a nagyszerűség és a lehetőség, amire a bolygónak szüksége van és amire vágyik. És legyél erre meghívás és engedd meg ezt magadnak.

Itt az idő, hogy ezt válasszuk és ez legyünk - teljességben."

(Dr Dain Heer)

Ha téged is megtaláltak a gondolatok, oszd meg valakivel, akinek úgy érzed, szüksége van rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8516333818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása