Lótusz

Lótusz

A nyár utolsó újholdja

2020. augusztus 18. - Lótusz_blogger

Váratlan fordulatokat és ajándékokat hoz.

ramadan-2332729_1280.jpg fotó: pixabay


Az Újhold nyitja meg a Hold-hónapot, amely a megújulás jelképe. Az Újhold mindig különleges energiával rendelkezik: egy új életszakasz, új energiákat hordoz magában. A védikus numerológia szerint az augusztus 19-i Újholdat a Merkúr és a Rahu bolygó fogja irányítani.

Ha 4., 13., 22. vagy 31. napon születtél, akkor ez az ÚJhold jelentõs lesz számodra. Vigyázz a napi eseményekre, és ne hagyj ki egyetlen új lehetőséget sem, amelyet ez a nap kínál számora! Ezen a napon a sors mindenkinek lehetőséget ad! Augusztus 19-én az Univerzum kiterjeszti kezét ránk, és segít megtalálni az egyensúlyt az életben. Ha régóta megoldatlan problémákkal vagy múltbéli sérelmekkel szembesülünk, akkor ezen a napon kapunk egy esélyt, hogy egyszer és mindenkorra elbúcsúzzunk tőlük. A régi problémák terheitől való megszabadulásnak köszönhetően könnyedén járhatunk, vezethetünk, tovább repülhetünk az élet hullámain.

Ezen időszak sikere kulcsa az aktív hozzáállás. Ne félj feladni mindent, ami régi, elavult. Keress új megoldásokat és új módszereket. Azok, akiknek sikerül felvenni a ritmust, váratlan betekintést kapnak új élethelyzetekbe és megszabadulnak a karmikus korlátozásoktól.

Augusztus 19. és szeptember 17. közötti időszakban megkapjuk munkánk megérdemelt eredményeit és a befektetett energiáért járó díjazást.

Ezen időszak azonban nem lesz nyugodt. Rahu, az új élet védőszentje kedveli  változásokat, reformátor és ügyes az illúziókeltésben. Ezért ne lepődjünk meg: szokatlan helyzetek, váratlan események történhetnek. Szereted a sors meglepetéseit? Akkor itt a te időd!

Augusztus 19-től szeptember 17-ig tartó nyolcadik holdhó termékeny és kifizetődő lesz azok számára, akik erőfeszítéseket tesznek és nem ülnek a babérjaikon és csak várnak a csodára.

Itt az ideje a pénzügyi, kereskedelmi és jogi kérdések kezelésére. Az üzleti, értékesítési és különféle kommunikációs tevékenységekben részt vevők számára az év egyik legkedvezőbb időszaka. Ekkor biztonságosan megtervezhetjük ingatlanügyleteinket, a szerződések megkötését, házasságot, üzleti vállalkozás indítását.

Légy óvatos! Újhold idején az ember minden gondolata befolyásolja sorsát!

Az Újhold idején sokan szeretnénk kívánságokat tenni. Valójában az Újhold energiája különleges. Hála neki, jelentős esély van arra, hogy bevonzd azt, amit szeretnél - az életedbe.

Ne feledd azonban, hogy az igazi boldogság mindig most van! És ez, az igazi boldogságunk, nem függ valami újtól, érdekesebbtől, kellemesebbtől és jobbtól. A valódi boldogság energiája mindig nyitott számunkra!

Már ott vagy, ahol lenned kell. Ha most boldog vagy, mindig boldog vagy. Lebegjen ez a gondolat a szemed előtt ezen a napon!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9816334540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása