Lótusz

Lótusz

Most megtudhatod, hogy ki az a Szent, aki személyesen téged segít - íme a Szentgenerátor

2019. április 07. - Lótusz_blogger

Most megtudhatod, hogy ki az a Szent, aki személyesen téged segít - íme a Szentgenerátor.

Születésünkkor (régen biztos) egy-egy Szent nevét is megkaptuk, hogy megerősítsen, védjen és oltalmazzon, segítsen bennünket. Azóta vagy ápoljuk ezt a kapcsolatot (imádkozunk hozzá), vagy nem. Viszont életünk minden pillanatában szükségünk van a szeretetére, a védelmére.

Ezt a kapcsolatot most megerősítheted, újra felveheted.... Vagy épp egy új Szenttel is megismerkedhetsz.

Létezik egy weboldal (bár angol nyelvű, google fordítóban simán olyanok is el tudják olvasni, akik nem beszélnek angolul). Ez a weboldal az úgynevezett szentgenerátor.

Ide kattints a Szentgenerátor weboldal eléréséhez: ITT.

  • Find a Saint for Me = Találj egy szentet nekem. (Ekkor fókuszálj, csendesedj el és kérd, hogy azt a Szentet sorsolja ki a gép számodra, akire igazán szükséged van).
  • Show me my Saint = Mutasd a Szentem!

Nekem a gép Kildare-i Szent Brigittá-t (más írásmóddal: Brigida) sorsolta ki első próbálkozásra. A Brigitta név jelentése: „ragyogó, fennkölt”, illetve „erős”. Bevallom, még nem hallottam róla. Ő Írország egyik patrónusa. A babák, gyermekek; a házasság nélkül gyermeket vállalók Szentje. Emellett a költők, írással foglalkozók, tejtermelők, az apácák, tudósok és utazók is segítségre számíthatnak tőle.

Érdekesség: a Szent Brigid kereszt. Ez egy szalmából készült kereszt, amely az írek a hagyomány szerint a bejárati ajtó fölé helyezik. Ez a népi hiedelem szerint megóv a tűztől, villámlástól és a fertőző betegségektől.

És Téged melyik Szent segít jelenlegi helyzetedben?

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5416334304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kasza Zsolt 2020.08.14. 17:17:35

"Szentválasztó" néven (hiszen nem generál új szentet, hanem a meglévők közül választ) készítettem egy magyar nyelvű verziót: https://kaszazsolt.hu/szentvalaszto/ Hátha valakinek jól jön, aki védőszentet keresne. :)

Kasza Zsolt 2020.08.14. 17:18:36

"Szentválasztó" néven (hiszen nem generál új szentet, hanem a meglévők közül választ) készítettem egy magyar nyelvű verziót: kaszazsolt.hu/szentvalaszto/ Hátha valakinek jól jön, aki védőszentet keresne. :)
süti beállítások módosítása