Lótusz

Lótusz

Spirituális ajándékok szeretteinknek

2020. november 26. - Lótusz_blogger

Spirituális ajándékok szeretteinknek

Hamarosan itt a karácsony, mindenki próbál olyan ajándékkal kedveskedni szeretteinek, amely örömet okoz számukra. Ha tényleg jót szeretnénk nekik, segítsük őket a spirituális fejlődés útján. Az alábbi sorokban találhatsz néhány olyan tárgyat, amelysegíthet az ötletelésben.

1.Füstölő

Akár egy szép füstölőtartó, vagy egy különleges füstölő is szép és hasznos ajándék lehet a füstölőket kedvelők számára.

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/06/27/fustolozz-a-gazdagsagert-es-szerelemert/

2. Gyertya

Akár egy romantikus vacsora, akár akár egy bensőséges ima, vagy egy ünnepi perc - a gyertya mindig meghittséget, melegséget, és fényt hoz az otthonunkba. A színek-formák-illatok, és az ezeket tartó "eszközök" végtelen sokasága létezik. Válasszunk a megajándékozott ízléséhez illőt.

https://lotusz.cafeblog.hu/2016/10/11/valassz-egy-gyertyat-elmondom-mire-vagysz-titokban/

3. Mandala - kifestő

A körbe zárt geometrikus formák, különféle színek mindenkire hatással vannak. Mandalával szinte bármit díszíthetünk feldobva a kedvünket, szebbé téve környezetünket.

https://lotusz.cafeblog.hu/2015/09/10/hogyan-es-mit-dekoralj-mandalaval/

4.Meditációs zene

A zene szinte folyamatosan körbevesz bennünket: a munkahelyen, a boltokban, vagy épp otthon. Néha megnyugtat, van, hogy felpörget, vidámmá tesz, nosztalgikus hangulatba hoz. A spirituális fejlődésben pedig leginkább a meditációs zene, az angyali zenék segíthetnek.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/11/22/ez-a-6-legerosebb-pozitiv-manta/

Nem mindenkinek ugyanazok  a zenék jönnek be, van, aki gyors pörgős, van, aki a lágy, halk zenét részesíti előnyben.

https://lotusz.cafeblog.hu/2015/10/06/milyen-zene-van-rad-jo-hatassal-csillagjegyed-szerint/

https://lotusz.cafeblog.hu/2015/03/22/528-a-szeretet-gyogyito-frekvenciaja/

5.Spirituális könyv, naptár, kártya

Egy-egy könyvesbolt spirituális kínálatában nemcsak vallási témájú, de természetgyógyászattal kapcsolatos, önfejlesztő könyvek, naptárak, angyalkártyát, jóskártyák is megtalálhatóak. Az olvasás egy lelki utazás, amely során tanulunk, ismereteinket bővítjük, szókincsünket gazdagítjuk és lelkünket feltöltjük. És közben persze tökéletesen szórakozunk is. Ezt az élményt is odaajándékozhatjuk szerettünknek.

6. Vallási kegytárgy

Gyermekkoromban a dédim minden búcsúból hozott nekem egy rózsafüzért. Akkoriban nem annyira értékeltem, mint manapság. Amikor egy-egy rózsafüzér egy-egy emlék, egy segítség, amelyet a bajban előveszem, elmondok egy kilencedet és a lelkem megnyugszik, feltöltődöm, és készen állok az élet bármilyen kihívására.

https://lotusz.cafeblog.hu/2020/09/07/maria-konnyei-csodat-tesznek-eletedben/

Bármit is adj, ajándékozz szívvel, szeretettel. És ne felejtsd el, hogy a legnagyobb ajándék az együtt töltött idő.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2416334566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása