Lótusz

Lótusz

5 csillagjegy, amelynek jó anyagiakat ígér a november

2020. október 25. - Lótusz_blogger

Kire várnak pénzügyi sikerek novemberben?

November első és második dekádja a Vénusz pártfogása alatt áll, amely befolyásolja a SZŰZ és MÉRLEG bevételeit. A Vénusz a Mérlegben arra törkeszik, hogy mindenki boldog legyen, hogy senkit ne sértsen meg. Habozik és habozik, mielőtt döntéseket hozna. Nem szereti a pénzügyi kockázatokat.

Minden jobb párban - még a pénzkeresés is - tehát a két csillagjegy imád dolgozni, viszont a döntéshozatalt igyekszik elkerülni. A Vénusz jobban értékeli a szépséget, mint a dolgok valódi értékét, és általában a lelki értékeket részesíti előnyben az anyagi értékek helyett. Hogyan illeszkedik mindez a Szűz praktikusságához? A Szűz mindig mindent magára vesz. De az a lehetőség, hogy megosszák valakivel a pénzkeresést, megkönnyíti az életüket.

A Mérlegnek nagy érzéke lesz a pénzhez. Pénzügyi megközelítése mindig intuitív módon helyes lesz. Képességük az emberek kezelésére, a diplomáciai érzéküknek köszönhetően jövedelmük növekedhet. Bár most a Mérleg inkább a pihenést, a kényelmet választja, emiatt kevesebbet fog keresni, mint amennyit lehetne.

November 21-én a Vénusz belép a Skorpióba. A pénzügyekre az intenzív érzelmek, feszültség nyomja rá bélyegét. Ebben az időszakban gyakran előfordulnak kockázattal járó nagy pénzügyi tranzakciók, valamint zsarolással vagy prostitúcióval történő pénzkeresési kísérletek.

A MÉRLEG ekkor is szerencsés marad a pénzügyek terén, és a SKORPIÓ is csatlakozik hozzá.

Furcsa, hogy a szorongást nem kedvelő Mérleg továbbra is sikeres lesz a pénzügyekben? A magyarázat egyszerű: a Mérleg hihetetlenül tehetséges abban, hogy megtalálja a megfelelő embereket - , és gyengéden motiválja őket abban, hogy a Mérleg javára dolgozzanak.

Egy másik tehetség, amire a Mérlegnek most szüksége lesz, a művészeti érzéke. Tudják, hogyan lehet megkülönböztetni a fogyasztási cikkeket az értékes dolgoktól. A jelenlegi időszak pedig kedvez azoknak a dolgoknak, amelyek öröklésből származnak, mint a „történelemmel” rendelkező régiségekkel (gyakran „kényelmes” és „divatos” dolgokká alakítva). A Mérleg tehát képes lesz arra, hogy megtalálja a valódi értékeket, vagy tulajdonosa lesz egy új értékes dolognak.

A Skorpiók számára a fő tényező, amelytől függ a jövedelmük, személyiségük lesz. Attól függően, ahogy viselkednek: hogyan tudnak kockáztatni és befolyásolni az embereket. Legerősebb energiájuk a pénz vonzására fog irányulni.

A megnövekedett szexuális kisugárzása is jól jön: gazdag rajongók bevonzása vagy pénzügyi kérdések megoldása érdekében a szexualitás felhasználása illetve azok elbűvölése, akiken e kérdések megoldása múlik. Negatív változatban a Skorpiók prostitúcióba vonhatók.

Igényeik kielégítésére alkalma lesz a hónap 1. és 2. dekádjában a Halak számára, a 3. dekádban a Kos számára. A "támogatás" a cégtől érkezik, vagy az államtól: a cég által bérelt lakásal, cégautóval, ingyenes nyaralási utalvánnyal stb. lesz kapcsolatos.

A negatív változatban ezek a jegyek hitelt vesznek fel a jólétük növekedéséhez. Ebben az esetben el kell gondolkodniuk, mielőtt ezt megtennék, mert itt nem valami fontos hitelről van szó, hanem "luxusról", amely bár ebben a percben örömet okoz számukra, viszont annyit mégsem ér, amennyibe kerül.

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4516334562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása