Lótusz

Lótusz

Csillagjegyek rangsora: kiből lesz a legjobb feleség?

2020. szeptember 30. - Lótusz_blogger

Te mennyire vagy jó feleség-jelölt?

Néhány nő ideális arra, hogy családot létrehozzon, míg mások túl unják a családi fészket. Az asztrológusok horoszkóp szerint rangsorolták a feleségeket, ki mennyire családcentrikus, ki a legrosszabb és a legjobb közülük.

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/10/11/not-vagy-ferfit-latsz-a-kepen/

12. Skorpió

Bár az ilyen nők egy pillantással megőrjítik a férfiakat, egyáltalán nem édes a velük való kapcsolat. Ezért ennek az állatövnek a képviselői az utolsó helyen vannak a feleségek rangsorában. Az a tény, hogy egy összetett karakter állandó dominanciát és aktív életet igényel nem segíti őket abban, hogy tőkéletes feleség véljon belőlük.

11. Halak

A csillagjegy képviselőivel együtt lenni nagyon szépnek tűnik, de a gyakorlatban ez egy nagyon drága mulatság a férj számára. Hiszen otthon nem sokat törődnek velük, de mindig a Halak-asszonykának kell a középpontban lennie. Ha jó kedvük van, akkor másnak is jó kedve lesz, ha rossz, akkor Isten óvjon...

10. Oroszlán

Nagyon igényes és vonzó nők, akik számára minden nap le kell hozni a csillagot az égről. Az elvárásai ismerkedés során nem is mindig kerülnek napvilágra, ha már összeházasodtál vele,lehet, hogy késő.  akar a család "királya", illetve királynője lenni.

9. Nyilas

A Nyilas nők maximális garanciáit követelnek párjuktól a jövőre nézve, ugyanis számukra nagyon fontos a terv, a stratégia, a célok. Nem mindenben vár a párjára, gyakran ő maga csiszolgatja terveit, és ténylegesen tesz a célokért. Ehhez akkor minek férfi?

8. Ikrek

Vannak nők, akik mellett a férfiak erős hősöknek érzik magukat, vannak, akikkel mindig vesztesnek és vannak az Ikrek. Ezek a nők pontosan ismerik szerettük minden rezdülését, és késpesek kimutatni szeretetüket. De nem minden férfi szereti ezt a túlzott közelséget.

7. Kos

Az élet egy ilyen állatövi jegyű nővel tele van meglepetéssel és tűzzel. Azonban ez azt is magában rejti, hogy őt minden nap újra és újra meg kell hódítani. A Kos nő magában foglal minden nőies típust: az úrinőt, néha a császárnőt, a melegszívű anyát, de a lepedőakrobatát is. De ha aférfi mellette nem elég kreatív, akkor új "játszótársat" keres magának.

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/04/04/osi-kinai-bolcsesseg-a-no-es-ferfi-eletfeladatarol/

6. Mérleg

A Mérleg nővel való házasság egy főnyereménynek tűnik, mert szelíd, szép, és egyszerűen tökéletes. De ez csak akkor van, ha egyensúlyban van az élet minden területén. Más esetben érdemes felkészülni a dührohamokra, a kiokttásra, és az állandó agyalásra, önreflexióra.

5. Szűz

A Szűz nő nemcsak jó feleség, hanem hűséges barát is, aki mindig kész támogatni párját. De a kapcsolatokban gyakran vezető helyet veszik át, közben azt az illúziót keltve, hogy mindig mindenben a férfi dönt.

4. Bika

A Bika nőknek hihetetlen érzékük van arra, hogy bármely férfit sikeres emberré változtassanak. Ez egyfajta hozzájárulás a jövőhöz, mert mindenképpen fényes és vidám lesz. Ehhez a férfinak is bele kell állnia, ami néha olyan nehéz feladat, hogy összetörik a teher súlya alatt.

Jöjjenek a dobogósok:

3. Bak

A Bak nő kezdi a dobogósok sorát és nem véletlenül. Ő az, aki ismeri a családi boldogság receptjét. Az ilyen nőknek nemcsak érzéseik vannak melyet ki is tud mutatni, de mindig kiszámítják maguknak az események kialakításának legelőnyösebb módját. Velük szeretetben és jólétben élhet a férfi.

2. Vízöntő

Az ilyen nők megtestesítik a férfiak minden álmát, mert forró temperamentummal, humorérzékkel rendelkeznek, emellett sikeresek és magabiztosak. Igaz, velük is van egy apró pici probléma: nem olyan könnyű rábeszélni ezt a szépséget, hogy a házasságot válassza a szabadsága helyett.

1. Rák

A Rák hölgyek házasságra születtek. Őket nevezhetjük az ideális feleségnek. Ugyanakkor ő az, akit nagyon nehéz meggyőzni a házasságról. Az ilyen nők gondoskodnak a rendről otthonukban és a fejükben, és minden napot napsütéssé tesznek, és inspirálják a továbblépést, mert számukra a család az első. A Rák nő tanácsát mindig meg kell fogadni!

Ez a rangsor az asztrológusok szemszögéből láttatja a nőket. Azonban ne vedd a szívedre, ha nem te vagy az ideális feleség. A párodnak valszínűleg te vagy az, különben nem lenne veled!

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/01/09/nem-az-idealis-not-keresi-benned-hanem-ezt-a-3-dolgot/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9616334556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor Mihalovics 2020.10.01. 18:16:58

Kurvából lesz a legjobb feleség!! Az tuti fix!
süti beállítások módosítása