Lótusz

Lótusz

Ezek a csillagjegyek jólétre számíthatnak szeptemberben

2020. augusztus 31. - Lótusz_blogger

Kire vár szerencse és anyagi jólét szeptemberben?

"Tudjátok, pénzen nem lehet boldogságot venni, de minden mást igen." ( Van az a pénz, ami megbolondít c. film)

Nehéz vitatkozni azon emberek filozófiai érvelésével, akik úgy vélik, hogy a pénz semmilyen módon nem befolyásolja a boldogságot. Viszont a pénz egyfajta anyagi megtestesítője a különféle lehetőségeknek. Kezdve a legegyszerűbb, de ugyanakkor a legszükségesebb dolgokról, mint az evés; a másodlagosnak tűnő, de mégis élvezetes dolgok: mint a drága autó megvásárlása vagy egy divatos üdülőhelyen történő pihenés.

money-1428594_1280.jpg kép: pixabay


Az emberek életük nagy részét megélhetésre való pénz összeszedésével töltik. De létezni és élni - hát ez szinte két külön dolog. Rossz, ha mindig minden fillért ki kell számolni. Azt hihetnénk, hogy minél többet dolgozunk, annál többet fogunk keresni. Sajons ez nem mindig van egyenes arányban. Előfordul, hogy hasonló körülmények között élő emberek közül van amelyiküknek alig marad a következő fizetésig, míg mások tisztességes összeget halmoznak fel a számlájukon.

Sajnos, vagy szerencsére az, hogy ugyanazzal a batyuval indulva kiből mi lesz nemcsak az adott ember kitartásáról árulkodik. A csillagok is bele-beleszólnak ebbe. Az asztrológusok szerint (a "kialakult helyzet" ellenére is) pénzügyi növekedés várható.

OROSZLÁN

Az Oroszlán luxus utáni vágya miatt eléggé megcsappant pénztárcájuk tartalma. De ne aggódjon emiatt, csak egy picit húzza meg a derékszíjat, hogy feltöltse a kimerült készleteit.

Az Oroszlánok büszkeségük miatt nem akarják észrevenni, hogy a csőd szélén állnak. Szeptemberben viszont várhatóan új pénzügyi injektálást kapnak, amely akár egy fizetésemelésben vagy egy meglehetősen nagy összegű ajándék formájában tölti fel az Oroszlánok pénztárcáját.

KOS

A Kos nyara nem hozott nagy sikereket számára, de a sors, mintha úgy döntene, hogy kiegyenlíti a számlát; ezért szeptemberben nagylelkűen megjutalmazza őt. A pénzügyi kérdésekben járó szerencse állandó társuk lesz. Ez nagymértékben inspirálja a Kosokat, és készek lesznek egyszerűen hegyeket megmozgatni, - bár ilyen erőfeszítéseket nem követelnek meg tőlük.

A Kos könnyen elérheti a régóta kitűzött céljait, amelynek eredményeként az anyagi jólét meghaladja a legvadabb elvárásait is. De nem szabad azonnal nekiállni a költekezésnek, jobb, ha egy bizonyos összeget elkülönít a „borúsabb napokra”.

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/06/24/valassz-egy-levelet-meghozza-neked-a-szerencset/

SKORPIÓ

A Skorpióknak viszont keményen meg kell dolgozniuk a pénzügyi profit eléréséért. Az ősz első napjaitól kezdve aktívan be kell kapcsolódniuk a munkába.

Ebben a hónapban a Skorpióknak egyedülálló esélyük van arra, hogy stabil és kellően jelentős többletjövedelmet biztosítsanak maguknak, ami lehetővé teszi számukra, hogy egész évben jól éljenek anélkül, hogy túl sokat kellene gondolkodniuk a holnapról.

BAK

A Bakok is bekerülnek a sors kegyeltjei közé, a szerencse pedig állandó társuk lesz egész hónapban. Új eredmények várnak rájuk, és kísértéstől nem kell tartaniuk. A kockázatvállalási hajlandóság lesz a pénzügyi jövedelmük növekedésének legfőbb garanciája.

A Bakok a siker hullámát új győzelmek és eredmények felé hajtják majd. Mivel még arra sincs is idejük nyomon kövessék a nyereségüket, így kellemesen meglepődnek azon az összegen, amely a hónap végéig a bankszámlájukon landol.

NYILAS

A Nyilas, aki a közelmúltban gyakorlatilag a csőd szélén állt, fellendül, és lehetősége lesz nagy összeget keresni különösebb erőfeszítés nélkül. Ettől sokkal magabiztosabbá válik. Bár nem lesz milliomos, de az üres pénztárca már csak egy régi rossz álom lesz számára. Képes lesz kifizetni azokat a kis adósságokat, amelyek nyáron halmozódtak fel, és már nem kerül monetáris függőségbe a szeretteitől.

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/10/15/valassz-egy-szelencet/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9016334546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása