Lótusz

Lótusz

Hogyan bánsz a pénzzel? Csillagjegyed elárulja 1.

2020. július 31. - Lótusz_blogger

Hogyan bánnak az egyes csillagjegyek a pénzzel?

Így vásárolunk – csillagjegyünk szerint.

Hiszed vagy sem, az, hogy mikor születtél, azt is befolyásolja, hogy intézed a vásárlásaidat! Mutatom, ki hogyan intézi ezt az elkerülhetetlen “munkát”.

Kos

A Kos általában gyorsan és határozottan intézi a vásárlást. Inkább utána gondolkodik, mikor már kilépett a boltból. Számára a vásárlás olyan, mint egy vadászat. Ha nem kell megküzdeni egy termékért, vagy nincs éppen extrán leárazva, az nem is okoz számára annyira örömet. Mivel sikeres, szeret költekezni… ez számára egy pozitív impulzus lüket amely akár napokra feldobja kedvét.

Bika

Nagyon praktikus és beosztó ember. Általában a vásárlásaiknál már előre átgondolják, és tudják, mit fognak a boltban megvenni. A Bika nem függ a leárazásoktól: szereti a szép holmikat, és szívesen költ magára.

Ikrek

A drágaköveket és drága dolgokat nem neki találták ki. Illetve nem igazán érdekli, hogy mi mennyibe kerül. Ettől függetlenül sok pénzt szór el apróságok megvásárlására. Ez könnyebbség, ugyanakkor így is kifolyhat a pénz a kezükből.

Rák

A Rákok ellentmondásos személyiségek. Ők azok az emberek, akik hosszú ideig visszafogják magukat, megtagadnak maguktól valamit, majd egy nap úgy kelnek fel, hogy akkor most elköltik az összes pénzüket. Általában a Rákok érzelmi-vásárlók. Azonban olyan eset is van, amikor  nagyon gyakorlatiasan vásárolnak. Mindez a Rák aznapi, éppen aktuális hangulatától függ.

Oroszlán

Az Oroszlánok minden luxust, elegánsat, és fényes dolgot szeretnek. Nem igazán hajlamosak a megtakarításra. Sőt, ha mégis van félretett pénze, ezt nagy örömmel költi el. A szemük rááll a leggyönyörűbb, és legkiválóbb minőségű árukra. Az Oroszlánok magabiztosan viselkednek a boltokban, és úgy járnak oda, akárcsak haza mennének.

Szűz

A Szűz imádja a kedvezményeket és akciókat. Számára a bolt az egyetlen hely, ahol elveszítheti az önkontrollt, szabad lehet. Eléggé praktikusak, spórolósak, érzékenyek a vásárlásokra, ezért nem dobnak ki semmit, amíg végképp tönkre nem ment.

Nézd meg a többi csillagjegyet is ITT.

https://lotusz.cafeblog.hu/2020/07/31/hogyan-bansz-a-penzzel-csillagjegyed-elarulja-2/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9716334536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása