Lótusz

Lótusz

Ez az 5 legveszélyesebb nap 2020 októberében

2020. szeptember 29. - Lótusz_blogger

Így kerülheted el a rossz eseményeket!

slip-up-709045_1280.jpg kép: pixabay


Vannak olyan napok az évben, amikor bármibe fogunk, az csakis jól végződhet. Azonban néhány bolygóállás a legtökéletesebb pillanatainkat is elrontjatja. Ezek nem is igazán veszélyes napok, hanem olyanok, amikor sokkal jobban oda kell figyelni a szavainkra, tetteinkre, és jobb, ha ezeken  napokon csak "próbálunk túlélni". Kerüljük a negatív gondolatokat, figyeljünk a jóra.

Október 2. - Kos telihold

Ez a nap lesz oktüberben, amikor leginkább oda kell figyelnünk mindenre: a közlekedésre, a kommunikációnkra és leginkább a gondolatainkra. A Hold ereje negatívan befolyásolhatja életünk minden területét.A legfontosabb tanács, hogy ezen a napon ne vágjunk bele semmilyen új üzletbe.

Ez egy pénteki nap, amikor tanácsos minden fontos ügyet elintézni hétfőig, és nem hagyni semmit az íróasztalon - a munkahelyen. Napközben összpontosítsunk pozitív megerősítésekre, használjunk légzéstechnikát a stressz ellen, vagy igyunk egy nyugtató teát.

https://lotusz.cafeblog.hu/2016/11/21/20-napindito-pozitiv-megerosites/

Október 14. - a Merkúr retrográd kezdete

14-én a Merkúr megkezdi az ellenkező irányú mozgást, amely komolyan megzavarhatja pénzügyi- és munkaterveinket. Lehetséges, hogy ezen a napon elfelejtünk valami nagyon fontosat. Éppen ezért nem árt készíteni a tennivalóinkról egy listát, és aznap precízen be kell tartani a terveinket, hogy ne kerüljünk időzavarba, káoszba és ne feledkezzünk meg egy korábban tett ígéretünkről sem!

A következő néhány hétben, de különösen október 14-én, az embereknek problémái lesznek a memóriával, a figyelemmel. Az információáramlás torzul, amely a pletyka és a megtévesztés fokozódásához vezet. Ezen a napon nem szabad drága vásárlásokat intézni. Az eladó megtéveszthet bennünket. Ezen a napon késedelem várható a kifizetésekben is. Az asztrológusok nem javasolják a hitel felvételét, mert az eladósodáshoz vezethet.

Október 18. - a féltékenység, a fösvénység és az irigység napja

A Skorpióban növekvő Hold sokunk számára lesz nehéz. Van akinek féltékenységgel kell megküzdenie, van, akinek pedig haraggal vagy negativitással. Sikereink irigységet szülhetnek másokban. A Vénusz és a Neptunusz ellentéte súlyosbítja a helyzetet. E két bolygó szembenállása elvileg nem negatív dolog, viszont egy ilyen unió azt fogja jelenteni, hogy az emberek közötti kapcsolatokban folyamatosan megjelenik valamiféle alábecsülés.

Ez egy nagyon érthetetlen és kiszámíthatatlan nap lesz, amikor sokan mások boldogságára akarnak koncentrálni, és nem a sajátjukra. A problémák elkerülése érdekében elég lesz, ha nem figyelünk mások életére. Inkább nézzen mindenki magába, örüljön saját boldogságának és sikereinek.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/09/21/a-hala-pozitiv-hatassal-van-az-eletedre/

Október 21. - a veszekedések és az önzés napja

A Bakban növekvő Hold szinte mindig problémát jelent, de ezúttal minden egy kicsit tovább megy. A 21. szám nyugodtan felkerülhet a legveszélyesebb októberi napok listájára, mert az aktív Hold a Föld elemei hatására az embereket saját hasznukhoz való ragaszkodását erősíti. Lehetséges, hogy mindenki, aki napközben találkozik veled, szeretne valamit megszerezni tőled anélkül, hogy bármit is adna cserébe. Azonban aki ilyenkor megsértődik és botrányba keveredik, elveszíti a szerencsét. Ha valaki segítséget kér, akkor meg kell tárgyalni a feltételeket. Az asztrológusok nem javasolják, hogy ingyen segítsünk ekkor az embereknek. Valamiféle ellenértéket kérjünk segíségünkért.

Október 25. - a Nap és Merkúr együttállása

A Merkúr a Tűz eleméhez tartozik, de a Nap együttesen nem fokozza a bolygó pozitív hatását, hanem elnyomja azt. Ha ugyanazon elem tárgyai együtt vannak, ez disszonanciához vezet. Ennek eredményeként a Merkúr ezen a napon nem segít az embereken, hanem megtöri a terveket, kábulatba hozza őket és arra kényszeríti őket, hogy haladjanak a nyilvánvalóan rossz úton. Ezért az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne hozzunk fontos döntéseket. Jobb, ha a szokásos dolgainkat végezzük, és nem kockáztatunk: csak így lehet elkerülni a bajt.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3716334554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása