Lótusz

Lótusz

Válassz egy virágot - elárulja, mit súg a lelked!

2020. április 07. - Lótusz_blogger

Válassz egy virágot - elárulja, mit súg a lelked!

Belső hangunk nagy szövetséges az életben. Ha zavartnak és bizonytalannak érezzük magunkat, mindig rátalálhatunk a megoldásra, ha hallgatunk a belső hangunkra. Ha életed ezen pillanatában szükséged van belső hangod tanácsára, akkor a mai teszt nagyon hasznos lehet számodra. Válassz ki egy virágot a képről, és olvasd el, mit súg számodra.

1. Belső hangod azt súgja neked, hogy ne pazarold az időd haszontalan emberekre és dolgokra, inkább fordíts nagyobb figyelmet arra, ami igazán jó neked. Őszintén kövesd az utad. Hagyd abba azt, hogy más embereknek tessél, és koncentrálj arra, hogy boldog legyél: az igaz boldogságot csak kitartás és őszinteség útján érheted el.

2. Értékeld a csendet, és fordíts nagyobb figyelmet önmagadra. Nem számít, hány ember vesz körül, néha csak egy kis csendre és önvizsgálatra van szükséged, hogy válaszokat találj kérdéseidre és egy új életútat megtervezz. Helyezd magad minden elé egy darabig, amíg meg nem találod az egyensúlyt az életedben.

3. Mindig szorgalmas ember voltál, aki fáradhatatlanul törekedett a céljai elérésére, ugyanakkor rendkívül ambiciózus ahhoz, hogy ne lássa az áldásokat, amelyek az utadon jönnek. Ideje abbahagynod a kemény munkát, és csak a hálára összpontosítani. Soha ne veszítsd el az elért eredmények elismerése miatt érzett lelkesedésed, mert ez fog előmozdítani.

4. Az elmédnek álmokra és tervekre van szüksége. Megszoktad, hogy a valóságra összpontosíts, és gyakran sok dolgot csinálsz automatikus üzemmódban. De ilyenkor rájössz, hogy nem adtál hozzá semmit az életedhez. Adj feladatot az elmédnek és szívednek, és csak arra összpontosíts, amire valóban szükséged van. Álmodozz egy kicsit, tűzz ki új célokat és összpontosíts a munkára, és később csak egy eredményre emlékezz!

5. A félelem a legnagyobb ellenséged. Ne hagyd, hogy a múltbeli negatív tapasztalatok megakadályozzanak abban, hogy új lehetőséget biztosíts magadnak és másoknak, hogy megvédd magad. Minden nap szomorú vagy, és elégedetlennek érzed magad az életeddel. Szabadulj el, ne félj újrakezdeni és új okokat találni a boldogságra. A múltnak nincs ereje, hogy ellenőrizze és befolyásolja az életed, a jövőbeli boldogságod. Csak akkor, ha hagyod neki. De megvan a lehetőséged arra, hogy megváltoztasd ezt, ne hagyd ki ezt a lehetőséget.

6. Rendkívül érzékeny és nagylelkű ember vagy, aki úgy találja meg a boldogságát, hogy másokat boldognak és sikeresnek lát. Nagyon kevés olyan ember van, mint Te -  a világon, és több hálát érdemelsz, de ne felejts el vigyázni magadra! Ha rosszul érzed magad, nem valószínű, hogy bárkin is segíthetsz. Ezért, szeresd magad és vigyázz magadra, megérdemled a jó hozzáállást - önmagadhoz.

Hasonló cikkeket ITT találsz. Válogass, olvasgass!

Kép forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8416334498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabolcs Molnár 2020.04.07. 21:44:19

4. és talált, sülyedt. :D :D

Lótusz 2020.04.08. 08:01:44

Örülök! :) <3
süti beállítások módosítása