Lótusz

Lótusz

Hogyan bánsz a pénzzel? Csillagjegyed elárulja 2.

2020. július 31. - Lótusz_blogger

Hogyan bánnak az egyes csillagjegyek a pénzzel?

Így vásárolunk – csillagjegyünk szerint.

Hiszed vagy sem, az, hogy mikor születtél, azt is befolyásolja, hogy intézed a vásárlásaidat! Mutatom, ki hogyan intézi ezt az elkerülhetetlen “munkát”.

Mérleg

A döntések meghozatalának bizonytalansága miatt a Mérlegek hosszú ideig téblábolnak a boltban, mielőtt megvennének valamit. Ők gyakran hallgatnak más emberek véleményére, akár még idegenekére is, mielőtt megvesznek valamit. Ennek a jegynek képviselői imádnak vásárolni, mert ott meg tudják mutatni magukat.

Skorpió

A Skorpiók a leggondosabb vásárlók. Megpróbálják megtalálni a minőséget, a szépséget megfizethető áron. És ez nekik sikerül is! A Skorpiók felkutatnak eredeti, tip-top helyeket.

Nyilas

A Nyilasok nem szeretik a bevásárlást, ha mégis muszáj, akkor igyekeznek mindezt a lehető legrövidebb idő alatt elintézni. A csillagjegy képviselői utáják a rutin, így a vásárlást is unalmas dolognak tartják. De a fogyasztói jogok védelmére, illetve a  hibás termékek visszacserélésére mindig van ideje hiába, ami jár, az jár.

Bak

A Bakok nem szeretik a bevásárlást, de mégis felelősen döntenek legtöbbször. Nagyon hosszasan és gondosan mérlegelik a termék minőségét és tartósságát. A Bakok nagyon praktikus emberek. Néha viszont hajlandóak sokat költeni, ha hosszútávú termékre költenek, amely megéri az árát.

Vízöntő

A Vízöntő nyugodtan viszonyul a vásárláshoz. De már a boltba belépve, azonnal el is tudja költeni az összes pénzét. Ők igazán élvezik a vásárlást. Szeretnek különböző dolgokat megnézegetni, megvizsgálni, amíg valami eredetire nem bukkannak.

Halak

A Halak szeretnek vásárolni, kedvelnek a szép boltokban nézelődni. Számukra elsősorban esztétikai élvezetet okoznak a gyönyörű dolgok. Ha a Halaknak nincs is különösebb szükségük a költésre, ettől függetlenül boldogan vásárolnak, és nem tagadják maguktól az élvezeteket.

Nézd meg a többi csillagjegyet is ITT.

https://lotusz.cafeblog.hu/2020/07/31/hogyan-bansz-a-penzzel-csillagjegyed-elarulja-1/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1316334538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása