Lótusz

Lótusz

Ez az 5 csillagjegy a sors kegyeltje lesz augusztus végén

2020. augusztus 19. - Lótusz_blogger

5 csillagjegy váratlan ajándékra számíthat augusztus 20-31 között.

zipper-2923487_1280.jpg fotó: pixabay


A legnevesebb asztrológusok által augusztusra összeállított horoszkópok elemzésekor arra a következtetésre juthatunk, hogy az állatöv legtöbb jele számára az utolsó nyári hónap pozitív érzelmekkel lesz tele. Ezek az előrejelzések az optimizmusra ösztönöznek, és lesz néhány olyan csillagjegy, akiket a sors különleges ajándékkal fog elhalmozni a hónap végén. Az állatöv öt jele, augusztus 20-tól augusztus 31-ig, felkerül a szerencse kegyeltjei közé, és mindegyikük megkapja a sorstól az ajándékát.

KOS

A kos számára egész augusztus egy szerencsés hónap lesz, de mindez a hónap vége felé válik nyilvánvalóvá. Augusztus 20-tól kezdve az Kos-t mindenben siker kíséri, függetlenül attól, hogy mihez nyúl. A sors lehetőséget ad neki, hogy kipróbálhassa magát egy új területen - akár saját vállalkozást nyithatnak. Ha van egy jó ötleted, ne habozz, haladj a cél felé, akkor minden sikerül fog. A Kos, aki megszokta a csapatban való munkát, biztonságosan előléptethet. Augusztus vége kedvező erre, megkapja a jelet: karrierje felfelé tart, ugyanakkor kellemes bónuszt kap a pénztárcája feltöltése formájában.

OROSZLÁN

Az oroszlánok augusztus végén nagyon szerencsések lesznek új ismerőseik által. Maga a sors úgy dönt, hogy csak jó emberek kerülnek útjába. Néhányukkal az Oroszlán jótékony együttműködést indít, amely később hatalmas bevételeket ígér. Az Oroszlánnak, akinek már sikerült családot alapítania, családi örömök elé nézhet. jó hírekkel fogja örömmel üdvözölni a családot. Magányos Oroszlán "veszélyben van" ugyanis észveszejtően beleszeret valakibe.

BAK

Augusztus utolsó hete számos lehetőséget kínál a Baknak, hogy meggazdagodjon vagy épp a szeretet/szerelem területén érje öröm. A szerencsének azonban egy feltétele van - a Baknak, aki imádja a stabilitást, meg kell változtatnia valamit az életében, kilépni a jól ismert komfortzónájából, csak így kaphatja meg a lehetőséget.

https://lotusz.cafeblog.hu/2020/06/30/ezt-uzeni-a-szerelem-angyala-az-egyes-csillagjegyeknek-1/

VíZÖNTŐ

A nyár vége, különösen augusztus utolsó napjai ígéretesek lesznek a Vízöntő csillagjegy szülöttei számára. A sors lehetőséget ad neki, hogy megszabaduljon a fejükben lévő pesszimista gondolatoktól, és beteljesítse legféltettebb álmait. Talán nem egészen az lesz, amit elképzelt maga számára, de a csillagok megteremtik a Vízöntő legőrültebb ötletét is. Néhány módosítás, amelyet a sors végrehajt a terveiben, legkevésbé  sem árt neki. A lényeg az, hogy semmiben sem kételkedjen, az intuíciója meg fogja hozni a helyes döntést, amely megnyitja az ajtót Vízöntő számára a boldog jövőbe.

HALAK

A Halaknak egyszerűen ki kell használnia a sors augusztusban kialakított különleges helyzetét. Az ilyen esély az élet megváltoztatására soha nem fog megismétlődni. A régóta szenvedő, érzékeny és magányos Halak találni fog egy rokonlelket magának. A Halak azonnal "saját" személyüket fogja érezni, a tőle származó meleg és hozzá nem fogható gondoskodás miatt. A boldogság a kezedbe fog lebegni - a sors gondoskodik róla. De csak akkor, ha elég bátor és tevékeny vagy. Gyűjtsd  össze minden bátorságodat és lépj a sorsod felé.

https://lotusz.cafeblog.hu/2020/08/18/a-nyar-utolso-ujholdja/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4516334542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása