Lótusz

Lótusz

Ezt üzeni a szerelem angyala az egyes csillagjegyeknek 2.

2020. június 30. - Lótusz_blogger

Jótanácsok a szerelemhez.

Vannak olyan hibák, amelyet nőként újra és újra elkövetünk, pedig ezzel csak továbbtoljuk a vágyott boldogság elérését. A Szerelem angyal üzen neked: mit rontasz el, mit lehetne jobban csinálni, hogy megtaláld a boldogságot. Olvasd el a neked szóló üzenetet.

angel-2456466_1280.jpg pixabay


MÉRLEG

Kedves Mérleg! Te aztán egy igazi férfifaló vagy. Mindezt akár szó szerint is érthetnénk. Ha valakire rá vagy kattanva, akkor képes vagy a végletekig elmenni, akár üldözni is őt. Mindeközben totál határozatlan vagy, aki téged szeretne magának, azzal nem foglalkozol. Vegyél vissza, és  halgass a szívedre.

SKORPIÓ

Kedves Skorpió! Szinte bárkit az ujjad köré csavarhatsz. Azonban a mércét elég magasra teszed, az igazit nagyon nehezen találod meg. Engedj picit az elvárásaidból, hagyd a másik felet is kibontakozni. Keresd meg, mit tudsz tanulni a másiktól.

NYILAS

Kedves Nyilas! Bár úton-útfélen azt mondogatod, hogy neked nem kell senki, a sok csalódás után jobb egyedül, mint valakivel. Azonban még magadnak sem vallod be, hogy vágysz arra, hogy valaki megtörje az egyedülléted. Vágysz arra, hogy odabújj valakihez, és ne egyedül kelljen a világ gondjait a válladon cipelni. Légy nyitott! Hagyd, hogy beléd szeressen valaki!

BAK

Kedves Bak! Úgy gondolod, te tudod és jogod is van ahhoz, hogy felvilágosítsd a másikat arról, hogy mi tesz téged boldoggá, illetve, hogy mi a jó neki. Ezt a főnökösködést a férfiak nemigen kedvelik. Ug-yanakkor nehezen engedsz közel valakit magadhoz, és amikor végre odaadod magad, és a pasi megismeri a ffőnöki arcod, hanyatt-homlok menekül. Ezért, mégha úgy is van, ne akarj mindig mindent jobban tudni, hagyd kibontakozni a másikat.

VíZÖNTŐ

Kedves Vízöntő! Te egy nagyon érdekes személyiség vagy, akinek nyitottsága, szabadságszeretete és szenvedélye sok férfi szívét megdobogtatja. Te viszont mintha vak lennél az érdeklődésre, és szinte lefagysz, amikor valaki kifejezi irántad való érdeklődését. Ne légy kőszikla, nyiss az emberek felé.

HALAK

Kedves Halak! Ideális (lennél) vagy a pasik számára: egy igazi nő hisztikkel, hatalmas érzelmekkel, jó beszélőkével. De mindez csak a látszat: kiismerhetetlen vagy és eléggé fárasztó a sok problémázásod. Amikor pedig rákattansz valakire, lehetetlen tőled megszabadulni, megfojtod a másikat. Egy picit vegyél vissza – a kevesebb több és egyúttal vonzóbb is!

A további csillagjegyeknek szóló üzenetet ITT olvashatod.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr416334528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása