Lótusz

Lótusz

Milyen rejtett képességgel rendelkezel?

2020. május 30. - Lótusz_blogger

A választott kép elárulja.

Legtöbb tulajdonságunkat szüleinktől örököljük: a kinézetünket, azt, hogy mit szeretünk, hogy mi érdekel bennünket. De vannak olyan talentumaink is, melyeket nem jutalomként és csakúgy kaptuk. Hanem célja volt vele a Jóistennek, az Univerzumnak. Mi az, ami benned van és oda kell figyelned rá. Ezt a karmikus tulajdonságod a fenti képek egyikerejti magában. Melyik képet választanád?

1. Ha az első képet válsztod:

Egyfajta lehetőséget kaptál arra, hogy könnyedén tudj keresztül haladni az életben, hogy mindig megragadd az esélyeket, és ne cipeld túl sokáig a múltbeli sérelmeid. Optimista ember vagy, aki mindig új horizontra törekszik. Ebben őseid mindig segítenek. Minden út nyitva áll előtted. Bár van, hogy te is elesel, de újra és újra feléledsz, és sikeres következtetéseket vonsz le az adott helyzetből. Gyakran kell döntened a lelkiismeret és a becsület, a pénz és a szeretet között. Ezt a dilemmát őseid óta magaddal cipeled. És most az a feladatod, hogy ne ismételd a régi hibákat. Mielőtt az anyag mellett döntenél, mérlegeld a helyzetet minden szempontból.

2. Ha a második képet választottad:

az őseid lehetőséget adtak arra, hogy újjászüless minden negatív helyzetből, és gyógyítsd meg magad. Olyan ember vagy, aki különös erőfeszítés nélkül képes megtalálni a kiutat a nehéz helyzetekből. Könnyen jársz-kelsz az életben, és magasabb hatalmak védenek minden utadon. Ne félj az irigy emberektől és ellenségektől, ők nem képesek komoly károkat okozni benned, mert nagyon erősen védenek. Az életben minden út nyitva áll előtted, bármilyen választást megtehetsz, és ugyanakkor a siker mindenben elkísér téged. Hasonlóképpen, a szerencse is kedves neked a szerelemben és a kapcsolatokban. Sokak számára nagyon vonzó ember vagy, ezért mindig választhatsz a partnerek között. Sose félj a versenytársaidtól. Képes vagy megvédeni magad és legyőzni őket.

3.Ha a harmadik képet választod:

Nagyon erős családi háttered van, főleg apai ágon. Lehet, hogy apád ősei nagyon gazdag emberek voltak, akik hatalommal bírtak. Ők közvetítik neked a munkájuk és a pénzük szerencséjét. Okosan tudsz pénzt keresni, megtakarítani és költeni. Szerencsés vagy a munkában és a karrierben. De ez nem csak az ősök érdeme, hanem a veleszületett felelősségérzetedé és tapintatodé is. Tudod, hogyan kell befejezni valamit, és a lelkiismeretednek megfelelő munkát elvégezni. Mindig annyi pénzed lesz, hogy semmit sem kell megtagadnod önmagadtól. Ne félj megnyitni saját vállalkozásodat, és sikeres leszel. Ha szeretnél munkahelyet váltani, vagy más tevékenységed csinálnál, akkor ne félj, és ne tarts a kimenetelétől. Az őseid tudatalatt mindig jobb jövedelemhez és feltételekhez vezetnek téged. Legyél nyitott meghallgatni őket.

kép forrása

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9216334518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása