Lótusz

Lótusz

Mária könnyei csodát tesznek életedben

2020. szeptember 07. - Lótusz_blogger

A Könnyek Anyja rózsafüzér segít.

stained-glass-4865429_1280.jpg kép: pixabay


Története:

A Könnyek Anyja rózsafüzért az Úr küldte, és a Szűzanya hozta le az Égből Brazíliában, a Keresztre feszített Jézusról nevezett missziós nővérek intézetébe. A megostorozott Jézusról nevezett, stigmatizált Amália nővérnek, aki életét ajánlotta fel egy nagyon beteg rokonáért, mert kisgyermekei árván maradtak volna, 1929. november 8-án megjelent az Úr Jézus, és azt mondta:


“Ha el akarod nyerni ezt a kegyelmet, akkor Anyám könnyeire hivatkozva kérd Tőlem, mert mindent, amit Anyám könnyeire mutatva kértek tőlem, a lehető legnagyobb szeretettel megadom nektek!”


Majd 1930. március 8-án megjelent neki a Szűzanya is, kezében rózsafüzérrel, halványlila ruhában, kék köpenyben, a vállán fehér fátyollal. Szemei ragyogtak, mint a Nap. Így szólt:


“Íme a Könnyek Rózsafüzére, melynek fehér gyöngyei az én könnyeimként ragyognak és amelyről Fiam már beszélt neked. Ő azt akarja, hogy ezzel az olvasóval is tiszteljenek engem, ezért mindenkinek, aki könnyeim nevében kér, nagy kegyelmeket készített. Ez az imádság sok bűnös megtérését szolgálja majd, elsősorban azokét, akiket démoni megkötözöttség tart fogva. A Könnyek Olvasója legyőzi a sátánt és ördögi műveit tönkreteszi!” 


A campinési püspök C. B. Ferenc atya, sok olyan megtérésről számol be, akik legveszedelmesebb istentagadók voltak.

 

A Könnyek Anyja rózsafüzér

könnyek-anjya.jpg kép, és Rózsafüzér lelőhelye: https://kegytargy.hu/termek/konnyek-anyja-uveg-rozsafuzer/1142


 

A Fehér Rózsafüzér vagy a Könnyek Anyja Olvasó 7×7-es  beosztású. A kereszt helyén a megkötözött kezű Jézust ábrázoló érem található. Itt a következőt mondjuk:

Ó megfeszített Jézus! Lábad elé borulva felajánljuk Neked annak könnyeit, aki Téged bensőséges és részvétteljes szeretettel kísért szenvedésteli keresztutadon. 
Add meg, ó Jézus, hogy megszívleljük mindama tanításokat, melyekre legszentebb Anyád könnyei megihletnek minket, hogy szent akaratodat teljesítsük a földön, s méltók lehessünk majdan dicsérni és magasztalni Téged a mennyben, az egész örökkévalóságon át. Ámen

Három szem, ezekre és a hetedek közötti nagy szemekre (6 gyöngy) a következőt mondjuk:

“Tekints Jézus, könnyeire Annak, aki legjobban szeretett e földön és még bensőbben szeret fenn a mennyben.”

A kis szemekre a következőt mondjuk 7×7-szer:

“Édesanyád könnyeire hivatkozva kérünk, megkötözött kezű Jézus hallgasd meg kérésünk!”

A végén a záróima a következő:

“Ó Mária! a szeretet, a fájdalmak és az irgalom Anyja! Kérünk egyesítsd könyörgésedet a miénkkel, hogy Jézus a Te Szent Fiad – akihez fordulunk –, anyai könnyeidre tekintettel hallgassa meg könyörgésünket és adja meg az örök élet koronáját. Ámen.”

Tipp: a fenti leíráson végighaladva amíg nincs Mária Könnyei rózsafüzéred, addig is el tudod mondani a segítő imát.

Hasonló segítő rózsafüzérek:

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/09/11/szent-filomena-csodatevo-kilencede/

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/05/22/szent-rita-rozsafuzere/

forrás: szeretetlang.blog.hu; tisztaforras.info; oratio.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1016334548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása