Lótusz

Lótusz

Válassz egy aranyhalat és tudd meg, hogy valóra válik-e a kívánságod!

2018. július 01. - Lótusz_blogger

Teljesül a kívánságod? Most megtudhatod!

Az Aranyhal a legenda szerint egy gyönyörű, szerelmét sirató fiatal lány könnyeiből született. Szimbolikusan a bőség jelképe, "szó szerint": az egyik kínai nyelvjárás szerint hangalakja megegyezik a kínai bőség szóval. Párosan ábrázolva házasságot és termékenységet is szimbolizál. De a pénzt is vonzza: végy minimum három darab aranyhalat és helyezd el az otthonod gazdagság területén. Ha még nagyobb szerencsére és bőségre vágysz, kövesd a kínaiak szokását és tarts 9 aranyhalat, ebből 8 sárga/vörös színű és egy pedig fekete. Amikor pedig egy elpusztul közülük, semmi para! Ez annyit jelent, hogy megvédett bennünket valamilyen ránk leselkedő veszélytől.

Ennyi bevezető után remélem már nagyon kíváncsivá tettelek. Íme a kép, amely 4 darab aranyhalat ábrázol. Most az a feladatod, hogy gondolj a kívánságodra, a vágyadra. Képzeld el, érezd, hogy már a tiéd! Megvan?

Akkor most válaszd ki a halacskák közül a legszimpibbet! Ő fogja elárulni neked, hogy álmod megvalósul-e, ha igen, hogyan.

1.Ez az aranyhal odafigyelt kívánságodra! Bár ez a legfiatalabb a 4 aranyhal közül, és még nem elég erős.... De egy ilyen jó ember számára, mint amilyen te vagy, készen áll arra, hogy megpróbálja megvalósítani álmod! A vágyott dolog nagyon hirtelen fog megvalósulni. Szóval várj türelmesen! Hamarosan meg fog történni a csoda!

2.Az aranyhal meghallgatta a kívánságodat, kuncogni kezdett és farkát csóválta. A kívánságod valóra válik, de időbe telik. Ha szeretnéd, hogy gyorsabban teljesüljön a kívánságod, akkor te is tegyél érte erőfeszítéseket! Végülis az aranyhal sem mindenható!

3.Számodra ez az egyedülálló hal jutott. Nagyon egyszerűnek tűnhet, de rendkívüli ereje van. A vágyad a közeljövőben teljesül. Ezen kívül nagy örömet és boldogságot várhatsz otthonodba a közeljövőben.

4.Ez a hal emlékeztetni szeretne téged arra, hogy már túl sokszor hívtad őt segítségül. Ennek ellenére a hal teljesíti a vágyad, de csak részben. Neked, magadnak is dolgoznod kell hozzá. De ne aggódj, mert az aranyhal jutalmat ígér neked a munkádért.

Hasonló bejegyzésekért kattints IDE.

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7816334052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tünde Katona 2020.06.10. 07:55:10

Sziasztok
süti beállítások módosítása