Lótusz

Lótusz

Füstölőzz a sikerért és boldogságért - csillagjegyed szerint

2020. október 12. - Lótusz_blogger

Melyik füstölő való az egyes csillagjegyeknek?

Mire jó a füstölő?

A füstölőt a keleti világban több célból is felhasználják. A szent helyeken a buddhisták isteneiknek ajánlják fel, abban a reményben, hogy ők majd egyengetik útjukat, és megsegítsék őket. 

A feng shui tértisztításra használja a füstölőket. Ha új helyre költözünk, vagy rossz érzésünk van valamivel kapcsolatban, úgy érezzük, mintha valaki "állna" mellettünk, akkor érdemes begyújtani egy-egy füstölőt.

Vannak olyan füstölők, amelyek segtenek bevonzani életünkbe azokat a lehetőségeket, amelyekre vágyunk.

De nemcsak a keleti világ használja a füstölőket. A katolikus szertartások során is előkerül a tömjén, amely az egyik legerősebb "tisztító" hatású füstölő. A mirhával együtt ismert az Újszövetségből, pontosabban Máté Evangéliumából, a gyermekségtörténetből, amelyben a napkeleti bölcsek aranyat, tömjént és mirhát visznek ajándékul az újszülött Jézusnak.

A tömjén fertőtlenítő hatású, sebgyógyító, feszültség- és görcsoldó hatású.

A tömjén a magyar népi hiedelemvilágban elterjedt rontáselhárító.

A füstölőzés segíti az ellazulást, megnyugtató és gyógyító hatású. A legkedveltebb füstölők Indiából, Tibetből, Nepálból származnak.

A különböző csillagjegyek különböző életfeladattal jöttek a földre, és különböző vérmérséklettel rendelkeznek. A különböző füstölők is lehetnek hűsítő, melegítő hatásúak, tisztítóak, bizonyos energiákat bevonzóak. Éppen ezért a csillagjegyek számára is különböző füstölők hozzák meg azt az energiát, amellyel leghatékonyabban tudnak működni.

Mely füstölő ajánlott az egyes csillagjegyek számára?

KOS: agar, fahéj, sáfrány

BIKA: Szent Pál, bazsalikom

IKREK: levendula, citromfű

RÁK: jázmin, kamilla, zöldtea

OROSZLÁN: rózsa, borostyán

SZŰZ: tömjén, menta, cédrus

MÉRLEG: nag champa, szantál

SKORPIÓ: sárkányvér, agar, nárdus

NYILAS: fahéj, zsálya

BAK: Szent Pál, boróka, tömjén

VIZÖNTŐ: szantál, valriana

HALAK: mirha, lótusz

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/06/27/fustolozz-a-gazdagsagert-es-szerelemert/

Ha a neked ajánlott füstölők közül egyiket sem érzed magadénak. akkor csak bízd magad a belső hangodra. Hidd el, tudni fogja, épp az aktuális pillanatban mire van szükséged.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6616334558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása