Lótusz

Lótusz

Ezt üzeni a szerelem angyala az egyes csillagjegyeknek 1.

2020. június 30. - Lótusz_blogger

Jótanácsok a szerelemhez.

Vannak olyan hibák, amelyet nőként újra és újra elkövetünk, pedig ezzel csak továbbtoljuk a vágyott boldogság elérését. A Szerelem angyal üzen neked: mit rontasz el, mit lehetne jobban csinálni, hogy megtaláld a boldogságot. Olvasd el a neked szóló üzenetet.

love-angel-1889683_1280.jpg pixabay


KOS

Kedves Kos Hölgy! Te egy szenvedélyes és érzelmes nő vagy. Könnyen esel szerelembe, azonban nem figyelsz od a másikra. A vehemenciád egyes férfiakat vonz, de éppen azokat, akik neked bejönnének, inkább taszítja. Próbálj meg kevésbé lehengerlő lenni, igyekezz nőiesen (lassan, kecsesen, türelmesen) flörtölni.

BIKA

Kedves Bika! Te egy csodálatosan szép, nőies nő vagy. Ezért el is várod, hogy udvaroljanak neked, te pedig tündökölsz benne. Azonban, ha a férfi picit gyámoltalanabb, akkor nem fog összejönni a dolog. Légy bátor, néha kezdeményezz te is!

IKREK

Kedves Ikrek! Te egy igazi drámakirálynő vagy! Ez eleinte izgalmas a pasik számára, azonban egy idő után fárasztó lehet. Szedd össze magad, és légy nyugodtabb, figyelmesebb. Néha kényeztesd a pasid (törődéssel, odafigyeléssel is).

RÁK

Kedves Rák-Hölgy! A Rák az egyik legérzelmesebb, legromantikusabb csillagjegy. Azonban ez a férfiak számára néha picit sok. Úgy érzik, megfojtod őket. Ha egy picit visszaveszel a nyálaskodásból, és hagyod, hogy a férfi is kiélje romantikus vágyait, akkor megtalálhatod a boldogságot.

OROSZLÁN

Kedves Oroszlán! Te az állatok királynője is lehetnél. Sőt az is vagy. Tündökölsz, élvezed, ha bókolnak neked, imádsz a rivaldafényben lenni. Ha szeretnéd megtartani a szerelmed, legyél picit figyelmesebb, ne csak azt várd, hogy te légy a középpontban.

SZŰZ

Kedves Szűz! Te az első randin egy szempillantás alatt kielemzed a másik felet – azonnal belelátsz a fejébe, és minden hibáját értékeled. De nem kellene azonnal leírnod őt, hagyd, hogy legyenek érzéseid, legyen benned szenvedély. Néha hagyd magad sodrodni az ággyal.

A további csillagjegyeknek szóló üzenetet ITT olvashatod.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5716334526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása