Lótusz

Lótusz

Teljesül-e az álmod?

2020. június 30. - Lótusz_blogger

A választott kép elárulja.

Vágysz valamire? Szeretnéd mielőbb megkapni? Mutatom, hogy mikor és hogyan fog teljesülni a vágyad.

Mindenkinek vannak álmai, vágyai, amelyek motiválják, cselekvésre vagy éppen türelemre késztetik. A vágyaink a mozgatórugói életünknek. Folyamatosan agyalunk, teszünk-veszünk azért, hogy elérjük céljainkat. És amikor belefogunk, azonnal el szeretnénk érni, meg szeretnénk szerezni magunknak az éppen aktuális álmunkat…

Íme négy kártya. Gondolj a vágyadra, és válassz egyet a kártyák közül, majd görgess lejjebb!

karik.jpg womanleague.ru


Akkor megvan, hogy melyik kártyát választottad? Nézzük a jelentését!

1. kártya: Megkapod, de légy türelmes!

Ez a kártya azt mutatja, hogy hamarosan csodálatos dolgok fognak történni veled. Valószínűleg sok kérdésed van ezzel kapcsolatban: mit kell tenned, milyen döntést hozz, hová menj, hogy elérd a vágyad? És talán néha elveszíted a hited és a türelmed. Azonban légy bizonyos: egy napon meg fogod érteni, hogy mindennek van értelme, ami veled történik. És azt is hinned kell, hogy minden, amire vágysz, hogy megtörténjen, a megfelelő időben és megfelelő helyen meg fog történni. Minden helyzet, amelyet megtapasztalsz, célja van. Ezért maradj türelmes, töltsd fel magad optimizmussal. Isten látni fogja a kitartásod és megjutalmaz téged azzal, amire leginkább szükséged van.

2. kártya: A béke, amelyre vágysz, hamarosan eljön.

Ez a kártya arra emlékeztet, hogy minden élethelyzet egy feladatot rejt magában. A legfontosabb az, hogy erős maradj, higgy abban, hogy Isten mindig ott van melletted. A célod elérése nehézségekkel jár,és nem megy egyik napról a másikra. A te feladatod, hogy szeress nagyon, higgy, törődj másokkal. A vágyott dolog így közelebb kerül hozzád.

3. kártya: Az álmaid valósággá válnak!

Fantasztikus, gyönyörű elmével rendelkezel, amellyel képes vagy álmodni, elképzelni céljaid megvalósulását.

“Amit el tudsz képzelni, meg is tudod valósítani.”

Szóval a legfontosabb feladatod, hogy álmodj! Képes vagy az álmaid valósággá való alakítására. Mert egy álom a cselekvés nélkül csak illúzió. Ideje elemezni a lehetőségeidet, és elkezdeni lépéseket tenni vágyaid teljesítéséhez. Ha mindent megteszel érte, akkor az élet 10-szeresen fogja megtéríteni fáradozásaidat!

4. kártya: Az Univerzum megerősíti a vágyaidat!

Amikor álmodsz, a Világegyetem egy csodálatos és megmagyarázhatatlan módon közelebb hozza az álmaidat. Higgy abban, hogy az élet jó dolgokkal “kínál” meg. Saját álmaiddal a saját sorsodat építed. Álmodj nagyot, és látni fogod, hogy az Univerzum támogat téged. Isten elvezet a céljaidhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9816334524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása