Lótusz

Lótusz

Mi vár rád a héten?

2018. május 06. - Lótusz_blogger

Válassz egy kártyát, és tudd meg, mi vár rád a héten!

Megérzéseink mindig súgnak! Csak mi nem mindig figyelünk oda rá: vagy csak legyintünk, hogy "Á, biztos nem úgy lesz..." Vagy meg sem halljuk ebben a rohanó, zajos világban, segítőink szelíd figyelmeztetését. Most arra kérlek, állj meg egy percre és fordulj befelé....

Elmélyültél és kiválasztottad azt a kártyát, amelyet magadénak érzed? Akkor nézzük mindez mit jelent számodra!

1.Kártya

Meglepő lesz ez a hét számodra abból a szempontból, hogy egy eddig biztosnak hitt állításod megcáfolódik. Most választ kapsz erre a dologra. De szerencsére nem fog se váratlanul érni a dolog, sem nem fog fájdalmat okozni számodra. A vallásosság, spiritualizmus jobban képbe kerül nálad, és igyekszel minél többet megtudni róla. Több dolog is megkérdőjeleződik a következő napokban, és még az ellenkezője is. De végül minden jóra fordul!

2. kártya

Ezen a héten minden bizonnyal fontos találkozóid lesznek. Azok a feladatok, amelyekkel a múltban küzdöttél, most könnyebbnek tűnhetnek! Azonban nincs még itt a pihenés ideje. Most összpontosítani kell és keményen dolgozni. Ez a kemény munka meghozza gyümölcsét: lehetőséged lesz a munkádért megkapni a várva várt elismerést (anyagit is).

3. kártya

A következő héten a legfontosabb feladatod, hogy egy bizonyos kapcsolatod megreformáld. Van valaki az életedben, akivel nincs meg az összhang - lehet ez barát, szerető, gyerek... Nagyon erős érzelem vonz benneteket egymáshoz, most itt az idő, hogy rendbe tedd a kapcsolatot!

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5716333990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása