Lótusz

Lótusz

Ők a legtemperamentumosabb nők

2018. augusztus 18. - Lótusz_blogger

A legtemperamentumosabb nők a csillagjegyük szerint.

Vannak olyan csillagjegyek, akik ha belépnek egy helyre, azonnal minden szempár Rá szegeződik. Belépnek és azonnal ők kerülnek a központba. Akiknek van kisugárzásuk. Akik ízig-végig nők.

NYILAS

A Nyilas alatti nők nagyon temperamentumosak, nyitottak és aktívak. Rendkívül egyszerű természetűek, soha nem rejtik el érzelmeiket és természetesen viselkednek. A Nyilas nők kreatívak, szabadon szeretnek, akik nem félnek önmagukat megmutatni és véleményüket kifejezésre juttatni.

KOS

A Kos nő ragyogó és túláradó energiával rendelkezik. Ő egy nagyon temperamentumos ember, aki vonzza a körülötte lévő emberek figyelmét. A Kos nem fél önmagától, őszinte és nyitott, öntudatos és karizmatikus. A Zodiákus ezen jegye excentrikus személyiség, de a látszat ellenére eléggé bizonytalan.

OROSZLÁN

Az Oroszlán nő nagyon temperamentumos és színpadias megjelenésű. Az oroszlánok sosem játszák a másodhegedűs szerepét. Mindig vezető szerepet töltenek be, és elvárják a körülöttük lévő emberek figyelmét. A Zodiákus jegy képviselői nagyon büszkék, impulzívek és magabiztosak. Az Oroszlán jegyű nők temperamentumosak, és nagy belső ereje van.

SKORPIÓ

A Skorpió csillagjegyhez tartozó nők nagyon temperamentumosak, energikusak és erőteljesek. Mindig magabiztosnak látszik rajtuk, hogy tudják mit akarnak, és azt is, hogyan maradjanak a középpontban, miközben végig megőrizzék méltóságukat. Hatalmas belső erõssége és energiája miatt a Skorpió nő nagyon temperamentumos nő benyomását kelti. Őrült energiája és a nagyon intenzív érzelmek jellemzik.

ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7516334098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása