Lótusz

Lótusz

Angyal vagy ördög bújik meg benned csillagjegyed szerint?

2018. január 03. - Lótusz_blogger

Téged ki vezet? Ördög vagy angyal?

Mérleg

A Mérleg az állatöv egyik legtisztább jegye. Hűséges és elegáns, és semmilyen helyzetben sem veszíti el a fejét, még negatív érzelmek hatása alatt sem. A Mérleg mindenben szépséget lát, és azt a nézetet vallja, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy az apróságok miatt aggódjunk. Ha találkozol egy Mérleggel, akkor szerencsésnek érezheted magad, mert egyensúlyt hoz az életedbe, és mindig azt fogod látni rajta, hogy jól érzi magát. Hát nem egy angyal?

Bika

Ha egy valódi barátot akarsz találni magadnak, akkor vedd észre a Bikát! Az e jel alatt született emberek tiszta szívvel rendelkeznek, és igyekeznek sosem ártani másoknak. Ők "csak" azt szeretnék, hogy mások arcán mosoly legyen! Számukra már ez örömet okozott. A körülötte lévő légkör reményt ad arra, hogy ez a világ nem is olyan rossz, mint ahogy azt tartják!

Halak

A Halak mindig képzeletbeli világban él. Rendkívül nagylelkűek, szereti a szeretteit, és gondoskodik róluk. Ha más emberek nem úgy viselkednek vele, ahogy azt elképzeli, akkor nagymértékben szenved. De végül mindig arra lyukad ki, hogy az élet olyan szép, hogy nem kell figyelmet fordítani a rossz dolgokra. A Halak tudja, hogyan kell megbocsátani, de soha nem fogja elfelejteni az ellenük elkövetett sértéseket!

Nyilas

Ez a jegy a szeretetet jelképezi. Nem számít, hogy csak egy-két napja ismeritek egymást, megpróbál mindig mosolyra fakasztani, és igyekszik minél jobban érezni magát. A Nyilas számára a szerelem olyan erő, amely a világot forgatja. Leginkább a képmutatást gyűlöli, szóval, ha úgy döntesz, hogy "átvered", akkor készülj fel arra, hogy megmutatja valódi ördögi arcát. Csak viseld el!

Vízöntő

A Vízöntő a valódi kedvesség jegye. Ők olyan szívvel rendelkeznek, amely készen áll arra, hogy segítsen mindenfelé őszinte mosoly csalni mások arcára. Ezért ők nagyon vonzzák az embereket. Szeretik látni, hogy mindenki boldog, és ami a legfontosabb, akkor örülnek leginkább, ha ők okozhatnak másnak boldogságot. Az egyetlen ördögi, amely a belsejükben lakozik, a szexualitás, amely néha problémákat okozhat náluk.

Ikrek

Ez a jegy néha jó, de néha rossz is lehet. Az ilyen emberek angyalok, akik küzdenek a belső ördöggel. Néha az Ikrek el akarja veszteni a fejét, de időnként szentként is tud viselkedni. Az tény, hogy mindenki ezt a jegyet szereti legjobban, pozitív energiája és megnyerő mosolya miatt. Végül is, ki tud ellenállni egy olyan embernek, aki egy kiskutya meleg barna tekintetével néz ránk?

Oroszlán

Az Oroszlánok nagylelkűek, barátságosak, támogatóak és nyugodtak. De mindez eltűnik, ha fáj nekik valami(jük). Tudják, hogyan kell megvédeni magukat: tehát, ha kárt okozol nekik, akkor felkészülhetsz egy mérhetetlen bosszúra. Ha a helyedben lennénk, akkor menekülőre fognám!

Rák

Ez egy viszonylag nyugodt jegy, de van egy "de"! Ha rosszul cselekszel, azonnal érezni fogod, mi a pokol! A Rák jegy szülötte számára a legnagyobb bűn a hazugság. Ha véletlen füllentésen kap, akkor imádkozz Istenhez, mert utolér a haragja!

Szűz

A Szűz olyan személy, akiben minden megvan: a jó is és a rossz is. De ha valaki elég őrült ahhoz, hogy a rossz oldalt ébressze fel benne, akkor sajnálhatja. Ne hagyd magad megtéveszteni a Szűz által, mert a mosoly mögött tőrt tart a kezében. Semmi nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik!

Kos

A Kosokat a többi jegy magának az ördögnek hiszik. És igen,  a Kos önfejű, céltudatos, és gyakran a gyengébb jegyek úgy érzik, hogy elnyomja őket. Azonban, amikor lelkileg elég erősek, akkor bárkit fel tudnak húzni magukkal és nem átlépnek rajta... Ördögi vagy angyali?

Bak

Az állatöv ezen jegye nem okoz problémát - ő maga a probléma. A bakok nem akarnak jót csinálni, mert sokkal érdekesebb a rossz dolgokkal foglalkozni. Mint mondják: "Jó lányok a mennybe mennek, a rossz lányok bárhová!" Ez a mottója az életben!

Skorpió

Ez egy égi csillagjegy, amely azonban olyan, mintha a pokolból jött volna. A jó cselekedetekkel nem járnak élen, őket elsősorban az érdekli, hogy kielégítsék vágyaikat. Szexuális vonzerejük rendkívül erős. Ha találkozol egy Skorpióval, készülj fel a nagy érzelmekre és a valóban lélegzetelállító örömökre. Igen, arra! ;-)

főkép: pixabay

herway.net

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5416333864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása