Lótusz

Lótusz

Ők a legkedvesebbek - csillagjegyük szerint

2018. április 08. - Lótusz_blogger

Velük jó együtt lenni!

Halak

A halak nagyon kedves és lágy természetű, nem próbál másokat átalakítani és nagyon vajszívű. Ez a jegy nagyon jóságos, nemeslelkű. Képes megérteni a másik ember bánatát, és nehéz pillanatban támogatni őt. Ráadásul nagyon romantikus ember!

Rák

A Rák már gyermekkorában nagyon érzelmes, emocionális. Még olyankor is, amikor mérges, a Rák csak jó benyomást kelt, mert lágynak és elbűvölőnek tűnik. Az állatöv ezen jegye különös kedvességet mutat rokonai felé, mindig segíti és támogatja őket. Az emberek számára barátságosnak és emberszeretőnek tűnnek.

Vízöntő

A Vízöntő lágy, figyelmes jegy, aki szinte mindig nyugodt. Az állatöv e jegye nagyon jól kommunikál, mivel képes kapcsolatot teremteni az emberekkel, és mindenkire odafigyel. Vízöntő ügyesen elkerüli a kellemetlen helyzeteket és konfliktusokat. Ha mégis belekeveredik, nagyon finoman megoldhatja a legnehezebb vitát is.

Bika

A Bika egy nyitott és légies Zodiákus jegy, amely mindig barátságos és emberszerető. Nyugodt és végtelenül türelmes. A Bika figyelmes, nyugodtan hallgat, és jó tanácsokat ad. Mindig kellemes, kedves ember benyomását kelti.

luna.net

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3716333956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása