Lótusz

Lótusz

Inspiráló idézetek Nick Vujicictól

2016. szeptember 23. - Lótusz_blogger

Néhány napja Magyarországon járt Nicholas James Vujicic, ahogyan ismerjük Nick Vujicic. Tömegeket mozgat meg a kezek és lábak nélkül élő, mindig vidám és optimista 34 éves kétgyermekes családapa. De ez az életöröm nem mindig sugárzott róla. Gyermekkorában meg akart halni, mert társai csúfolták... De a szülei elhitették vele, hogy dolga van, hogy így, ilyen testben van dolga. És amint rátalált az életcéljára, a világ kibontakozott számára és a derűje mindenkire kisugárzik. Első motivációs beszédét 19 évesen mondta el társainak és azóta emberek ezreit mentette meg - akár csak egy mondata. Azt hiszem, nekünk, magyaroknak, van mit tanulnunk az életöröm és optimizmus területén... Ízlelgesd az alábbi idézeteket. És DÖNTS!

nick-kéz.jpg zene.hu


"Ha darabokra esel, mikor az élet elkerülhetetlen változásaival szembesülsz, sose lépsz előre."

"Nem mások elvárásainak kell megfelelned. A tökéletességet a magad módján is meghatározhatod."

"Mi is az a remény? Ahol az álmok kezdődnek."

"Én magam lettem a csoda, amiért imádkoztam."

"Nem szabad annak élned, amid nincs. Inkább élj úgy, mintha bármit megtehetnél, amiről álmodsz."

"Mikor találsz valamit, ami annyira leköt, hogy nap mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy. Ha találsz valakit, aki hajlandó érte megfizetni is, akkor megvan a hivatásod."

"Ha egyedülállóként nem vagy boldog, házasként sem leszel az. Ha nem hiszitek el, kérdezzétek meg bármelyik házas embert! Ha nincs hited Istenben, akkor legalább próbálj meg boldogan élni. De ennek az életnek minden áldása: a pénz, az örömök, bármi, amire nagyon vágytok, csak ideig-óráig tart. Ezért ha a boldogságotokat ilyen mulandó dolgokban keresitek, akkor legalább annyira mulandó lesz a boldogságotok is."

“Amikor megkísért annak a lehetősége, hogy feladd az álmaidat, küzdj még egy napig, még egy hétig, még egy hónapig és még egy évig! Elámulsz majd, mi történik, ha csak azért sem dobod be a törülközőt!”

“Bármennyire is kétségbeejtőnek tűnik az életed, van remény! Amennyire pocsék körülmények között vagy, annyival jobb napok várnak rád. Nem számít, mennyire borzalmasnak tűnik a helyzeted, képes vagy fölé emelkedni. Ha csak sóvárogsz a változás után, azzal nem változtatsz meg semmit. Ha viszont úgy döntesz, hogy most rögtön a cselekvés mezejére lépsz, azzal megváltoztatsz mindent!”

“Én dönthetek. Te dönthetsz. Úgy is dönthetünk, hogy kitartunk a csalódásaink és a hibáink mellett. Dönthetünk úgy, hogy keserűek, dühösek vagy szomorúak maradunk. Vagy amikor nehézségekkel és bántó emberekkel kerülünk szembe, dönthetünk úgy is, hogy tanulunk a tapasztalatainkból, és továbblépünk, és vállaljuk a felelősséget a saját boldogulásunkért.”

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9316333132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása