Lótusz

Lótusz

Melyik fát választanád karácsonyfának?

2016. november 24. - Lótusz_blogger

Válassz egy fenyőt, amelyet legszívesebben feldíszítenél karácsonyra.

fenyofa

1-es Fenyőfa

Ha az egyes fa a kiszemelted, akkor te a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni az ünnepből. Minden év vége felé megnyílik a pénztárcád és pénzt nem sajnálva megveszel mindent, akár a díszítésre, akár az ajándékokra. Anyagilag ez eléggé leterhel. Azonban a karácsonyi légkör, ami ilyenkor körbevesz téged is és az otthonodat is, minden pénzt megér. Nyugalmat és bensőséges szeretet áraszt az egész ünnep annak, aki melletted van. Nem hiányozhatnak a meghitte beszélgetések sem.

2-es Fenyőfa

Számodra az ünnep nem meghatározó ahhoz, hogy kinyilvánítsd a szereteted, az érzéseid. Inkább csak muszájból csinálod a körítést hozzá, nem azért, mert fontosnak tartod. Te csak nyugalmat, békét és szeretet vársz, semmi mást. Idén azonban mégis tartogat számodra lelkileg valami nagy fordulópontot, ami a következő évekre változtatni fog ezen a hozzáálláson.

3-as Fenyőfa

Mivel sokat dolgozol és küzdesz, év végére általában elfáradsz és már se erőd, se kedved az ünnepi készülődéssel bíbelődni. Mivel az általad választott fa kicsit lefelé konyuló, a hangulatod sem túl rózsás. De ne szomorkodj, mert ettől még lehet belül gyönyörű a lelked. Idén egy nagy fordulat vár rád, ami segítségedre lesz végre teljesen feltöltődni, és a következő években teljesen más karácsonyt hozni az életedbe és az otthonodba.

4-es Fenyőfa

Te egy tipikus karácsony-fun vagy. Imádod a karácsonyt, az ízét, az illatát. Már jó előre eltervezel mindet karácsony előtt. Ilyenkor vagy elemedben! Számodra ezek a napok a kibontakozásról, az adásról és a szeretetről szól. Ha tehetnéd, az egész világot az otthonodba fogadnád, annyira szeretnél adni. Ilyenkor leginkább otthon szeretsz lenni, családod, szeretteid körében. A sok készülődés nemhogy lefárasztana, még inkább feltölt. Szívből teszel mindent, ami nem tud lemeríteni téged. Az idén ezeket a fáradozásokat vissza is kapod, családtagjaid és szeretteid ugyanis teljesen más szemmel tekintenek majd rád, mint korábban.

5-ös Fenyőfa

A karácsony érzése a szívedben rejtőzik. De nem szívesen mutatod ki még magadnak sem, Legszívesebben elrejtőznél a világ elől. Depire hajlamos vagy, még akkor is, ha szeretteid körbevesznek és elhalmoznak szeretetükkel. Valami bánt. Idén karácsonykor azonban rájössz a benned elfojtott dolgokra és végre megértést nyersz arra, hogy pontosan mi az, amit már jó rég a szőnyeg alá söpörtél.

6-os Fenyőfa

Te magad is egy különleges személyiség vagy és ez igaz a választott fenyőfádra is. Nem átlagos darab, vonzza a tekintetet, és ez igaz rád is. Bár nem vagy annyira karácsony-őrült, azért szereted megadni a módját az ünnepnek. Ez egy jó folyamat, de igyekezz, hogy ne csak a külsőségekben nyilvánuljon meg, hanem a lelked is kezdd el építeni. Idén a karácsony egy olyan fordulópontot tartogat, ami ezt a hozzáállást részben megváltoztatja és a te szívedbe is eddig elfojtott érzelmeket csempész.

 

Ha minden évben ugyanaz a fád

Ha nálad minden évben ugyanaz a fenyőfa kerül feldíszítésre karácsonykor, akkor te egy igazi hagyomány szerető ember vagy, aki számára fontos, hogy a karácsony meghittsége érezhető legyen az otthonodban. A legfontosabb a lelki béke, harmónia, nyugalom és boldogság. Karácsony napjaiban egy nagyon fontos változás történik majd az életedben, ami az egész évedre nagy hatással lesz.

Melyik karácsonyfadísz jellemez? Kattints IDE.

Milyen díszítést tervezel a karácsonyfádra? Ezt árulja el rólad.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5716333278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása