Lótusz

Lótusz

Ez vár rád augusztusban csillagjegyed szerint

2017. augusztus 01. - Lótusz_blogger

Ez vár rád augusztusban csillagjegyed szerint

Az augusztus hónap nem lesz könnyű, de ha felkészülünk rá, akkor kihozhatjuk belőle a maximumot.

Figyeljünk a kiadásainkra, és az egészségünkre! És lazítsunk is egyet!

 

 

KOS

A hónap első felében a Kosnak összpontosítania kell a folyamatban lévő ügyek befejezésére. Augusztus 10. után nem vágyik a társadalmi életre. Inkább nyugalomra vágyik. Ekkor a legideálisabb az idő a nyaralásra. Az egészségére figyeljen oda jobban. Ebben az időszakban a Kosnak sikerül megszabadulnia egy rossz szokásától.

 

BIKA

A Bika számára az augusztus hónap kihívásokkal teli lesz. Stresszes napok várnak rá. A családdal is akadhatnak konfliktushelyzetek. Ha utazást tervez, figyeljen oda az étkezésre, mert a hónap közepén alkohol- vagy ételmérgezés miatti rosszullétre számíthat, ha nem eléggé körültekintően táplálkozik.

 

IKREK

Augusztusban az Ikrek számára állóképességet és türelmet kíván. A Merkór hátráltatni fogja a pénzügyi helyzetet, és lassítja az üzleti folyamatokat. Ezért nem ajánlatos ekkorra tervezni munkahelyváltoztatást, nagyobb vásárlást és fontos eseményeket. Mindezek miatt érzelmi ingadozások várhatóak, ami megkeserítheti a kapcsolataikat is a hónap második felében.

 

RÁK

Az augusztus a Rákok számára viszonylag nyugodt lesz. Sikeresen megoldódhat néhány pénzügyi kérdés, de új szerződések kötésétől tartózkodni kell. Nem ajánlott új üzleti tevékenységbe fogni. A házasságkötésre sem alkalmas ez az időszak.

 

OROSZLÁN

A hónap tele lesz az Oroszlán számára programokkal. Az Oroszlán rutin ügyekkel lesz elfoglalva, illetve régi projektek befejezésére lesz lehetősége. De a személyes életében is változás várható. Augusztusban nyíltan beszélhet érzéseiről, mert nem számít elutasításra.

 

SZŰZ

A Szüzek számára a hónap nem lesz könnyű időszak. A csillagok arra figyelmeztetnek, hogy vigyázzon az egészségére. Javasolt diéta és tisztítókúra beiktatása az étrendbe. Nyaralás során is figyeljen oda arra, hogy mit fogyaszt.

 

MÉRLEG

A Mérleg számára fontos, hogy augusztusban lassítson az üzleti életben. Minden fontos előadást, konferenciát, tárgyalást augusztus 10 előttre ütemezni, vagy áttenni szeptemberre. A Merkúr akadályozza a jó vásárlásokat. A legjobb, ha a Mérleg augusztusban elutazik családi nyaralásra. Figyeljen oda, hogy mutassa ki a szeretetét a gyerekek felé is.

 

SKORPIÓ

Augusztusban a Skorpiók számára nem éri meg nyaralást tervezni. Ez az időszak a karrierjükben fog változást hozni. Az eddig befektetett energiáik most megtérülhetnek: növekedik jövedelmük, és prémiumot is kaphatnak. Előnyös számukra, ha értékpapírba fektetni pénzüket, vagy nagyobb vásárlást intézni.

 

NYILAS

Az aktív Nyilas számára ez a hónap a szakmai sikerek ideje. Főleg azok számára, akik valamilyen kreatív tevékenységgel foglalkoznak, vagy tanítanak. Augusztus első felében másik városban, akár másik országban töltheti szabadságát. A hónap második felében lazább időszak következik a Nyilas számára.

 

BAK

A Bak számára több pihenés ajánlott, hogy feltöltődjön, majd ezt az energiát később fel tudja majd használni. Augusztusban nem várhatnak sok sikert a munkában. A pénzügyi helyzetük stabil lesz, de a nagy bevásárlástól jobb tartózkodni. Szerencse kíséri a Bakok családi életét, teljes az idill.

 

VÍZÖNTŐ

A Vízöntőnek augusztusban nem sok ideje lesz pihenni. Több társadalmi tevékenységen vesznek részt, új dolgokat fognak tanulni, sok időt töltenek az önképzéssel. Életük olyan lesz, mint egy regényben. Ha új kapcsolatba fognának, ez a legmegfelelőbb időszak rá.

 

HALAK

A Halak számára az augusztus valószínűleg semleges lesz. A csillagok azt tanácsolják, hogy várjon még a fontos döntések meghozatalával. A munka és a szerelem területén nem várható semmilyen válság, de előre lépésre sincs sok esély. Az érzelmi állapotát pozitívan befolyásolhatják az olyan tevékenységek, amelyek a lélekre is hatnak, mint pl. a jóga. 

Oroszról fordította Lótusz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8316333706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása