Lótusz

Lótusz

Gazdagságot és bőséget bevonzó yantrák

2017. november 07. - Lótusz_blogger

A kedvenceddel vonzd be a gazdagságot és bőséget!

A Yantra szanszkrit szóból ered, "felépítése" hasonló a mandaláéhoz, és ezt is az elmélyülés támogatásaként használják a tibeti kultúrában. A templompadlók díszítésére is szolgálnak, főként esztétikai és szimmetrikus tulajdonságaik miatt. A specifikus yantrák hagyományosan bizonyos istenségekhez kapcsolódnak. A Yantráknak misztikus erőt tulajdonítanak.

A gazdagságot, szerencsét, bőséget bevonzó színek a piros (amely a tüzet adja, és a jó hírünket viszi), a zöld - a természet élénksége, a növekedést szimbolizálja. A bőséget a sárga/arany szín segíti, míg a lila megadja a megfelelő tudást ahhoz, hogy lehetőségeinket a lehető legjobban ki tudjuk használni.

A mai bejegyzésben 3 yantrát mutatok neked, amelyek segíthetnek neked a gazdagság, a bőség bevonzásában és a gyarapodásban.

Melyik a te kedvenced?

Oszd meg valakivel a cikket, akinek jót kívánsz!

képek forrás: pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr416333802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása