Lótusz

Lótusz

Ez a kulcs a csillagjegyek szívéhez

2018. május 28. - Lótusz_blogger

Meghódítanád? Fogadd meg a tanácsokat, és a siker nem marad el!

 

KOS

Mutasd meg neki, hogy kész vagy bármilyen kihívásra: egy bulira, hegymászásra, vitorlázásra. Pörögj fel, hogy lássa, tudod vele tartani az iramot! Azért hagyd néha nyerni is! ;-)

BIKA

Mire vágyik a Bika? Egy olyan társra, akiben 10000000%-osan megbízhat. Akivel megosztatja kételyeit. Aki biztatja őt. Aki türelmes vele.

IKREK

Az Ikrek nagyon sajátos csillagjegy, ezért nem mindig könnyű megérteni őt. De végső soron az egyetlen dolog, amire igazán szükségük van egy egészséges kapcsolatban, a türelem és a megértés. Adj nekik személyes teret és időt, de mindig állj készen arra, hogy hozzád térjen!

RÁK

A Rák először távolinak és hidegnek tűnhet. Azonban, amikor elkötelezi magát, teljesen megváltozik. Onnantól kezdve meg tudják fojtani a társukat szeretetükkel. A te feladatod, hogy mindig biztosítsd őt (szóban is) a szeretetedről.

OROSZLÁN

Az Oroszlánnak állandó ösztönzésre és szórakozásra van szüksége. Ha Oroszlánt szeretnél elcsábítani, mindig készen kell állnod arra - amit ő szeretne: pl. legyél nyitott egy utazásra, egy új hobbira. Mutasd meg neki, hogy képes vagy arra, hogy kilépj a komfortzónádból.

 

SZŰZ

Egy Szűz csillagjegyű a kiszemelted? Akkor jobb, ha felkötöd az alsóneműt. Be kell bizonyítanod, hogy elkötelezted magad. A Szüzek hihetetlenül magasra teszik a mércét. Mégha nem is felelsz meg minden elvárásának, látnia kell rajtad, hogy küzdesz és törekszel rá.

MÉRLEG

Tartsd tiszteletben a tényt, hogy a Mérleg társadalmi lény, és hogy nem elégszik meg azzal, hogy te vagy neki az egyetlen ember. Szüksége van arra, hogy legyenek barátai, hogy legyen személyes élettere, énidő-je. Ha ezt a szabadságot megadod neki, örökké imádni fog.

SKORPIÓ

Az egyik legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartanunk, a Skorpió érzékeny karaktere. Nagyon titokzatos emberek, és általában nem szeretnek reflektorfénybe kerülni. Nagyon diszkréten élik az életüket. Ha szeretnéd meghódítani egy Skorpió szívét, képesnek kell lenned tiszteletben tartani őt és a visszafogottságát.

NYILAS

Szeretnél meghódítani (és megtartani) egy Nyilast? Akkor hagyd meg a szabadságát. Mert szüksége van rá. Ha nem telepedsz rá, hanem hagyod szabadon szárnyalni, illetve nem akarod irányítani, akkor nyert ügyed van nála.

BAK

A Bak lehet a Zodiákus egyik leginkább megközelíthetetlen és legösszetettebb jegye. A feladat annyi "csak", hogy el kell érned nála, hogy komolyan vegyen. Hogy érezze, te is komolyan vehető vagy. Ha képes vagy ezt megmutatni neki, akkor sikeres lesz a behálózás, és a Bak érted és a kapcsolatért mindent meg fog tenni.

 

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő egy nagyon különc (különleges) csillagjegy. Nagyon önálló, természetes és érdekes személyiségű ember. Kényszerítéssel semmit nem érsz el nála. Higgy magadban, légy intellektuális, újító-szellemű, vagy legalábbis igyekezz tartani vele az iramot minden téren! A tudás, az intelligencia, a széles látókör vonzza.

HALAK

A Halak nagyon szerető és érzelmes lények. Nagyon érzékeny és kedves lelkük van. Csak meg kell mutatni nekik, hogy hajlandó vagy elhalmozni szereteteddel, és akkor kenyérre lehet kenni!

Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3916334018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása