Lótusz

Lótusz

A te kártyád, a te spirituális üzeneted!

2018. október 04. - Lótusz_blogger

Válassz egy kártyát, kapsz egy üzenetet.

Érdekes kártyalapokat találsz lejjebb. Nem véletlenül. Ezek a kis állatkák egy üzenettel érkeznek hozzád.

Nézd meg a kártyákat és válaszd ki a kedvenc képed!

Megvan a kedvenced? Akkor jöhet az üzenet!

1.Kártya

Ez az üzenet azért érkezett az életedbe, hogy elmondja neked, hogy csodák fognak történni az életedben. Valószínűleg most sok kérdés van a fejedben: mit kell tenned, milyen döntést hozz, hová menj. És bár néha veszítesz (a hit és a türelem ellenére is) fontos megértened, hogy egy napon, hamarosan minden értelmet fog nyerni: minden meg fog történni a megfelelő időben.

Minden olyan helyzet, amelyet megtapasztalsz, az életed céljaként tekints rá. Ezért legyél türelmes, töltsd fel magad optimizmussal, minden nap szeretettel dolzozz és tegyél a céljaidért, hogy közelebb kerülhess az álmaidhoz. Hamarosan látni fogod, hogy a mai nagy próbáid a jövő legnagyobb boldogságai lesznek. Isten látja elszántságodat és megjutalmaz éppen akkor, amikor szükséged van rá!

 

2.Kártya

Az a világ, amelyről régóta álmodsz, hamarosan az életedbe fog lépni. A legfontosabb dolog az, hogy erős maradj, és hidd el, érezd a zsigereidben, hogy Isten mindig melletted áll. Tehát ma, érezd a szeretetet és a hitet - csukd be a szemed és mondd: tudom, hogy életem minden pillanata egy nagy terv része, csak hagyjd, hogy nyugodtan, hogy életed a végtelen szeretet erejével haladjon előre.

 

3.Kártya

Nagyon jó az álmok élése, de még jobb, ha az álmokat valósággá tesszük. Az álom nélküli cselekvés csak illúzió. Ideje felébredni, elemezni a képességeidet és elkezdeni lépéseket tenni vágyaid teljesítése felé.

 

4.Kártya

Amikor elkötelezett vagy az álmoddal szemben, az Univerzum mindent megtesz azért, hogy "szolgáljon": elhozza neked azokat az embereket, erőforrásokat és helyzeteket, amelyek elhozzák azt a helyet, ahol lenni szeretnél, csodálatosak, szinte megmagyarázhatatlan módon. Ez nem csak felületes elkötelezettség! Hanem az álmodat egész testeddel és lelkeddel érezned kell. Te vagy az álmaid megtervezője és a saját sorsod építésze; szenteld magad a legnagyobb vágyaidnak.

kép forrása

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1116334138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása