Lótusz

Lótusz

5 csillagjegy, akinek idén tavasszal bejön az élet

2019. március 07. - Lótusz_blogger

Ennek az 5 csillagjegynek lesz a legjobb idén tavasszal.

A tavasz az újjászületés, a szerelem és a boldogság ideje. Ahogy egyre melegebben süt a nap és nő a hőmérséklet, a kedvünk is egyre pozitívabbá válik. És egyes csillagjegyeknek oka is van arra, hogy örüljön! Ugyanis az asztrológusok szerint 5 csillagjegynek idén tavasszal valóban bejön az élet!

De ahhoz, hogy elérd a sikereket, el kell engedned a régi sérelmeket, fel kell szívnod magad és újult erővel kell indulnod a céljaid elérése felé.

Melyik lesz az 5 legszerencsésebb jegy tavasszal?

timepiece-745988_960_720.jpg pixabay


Mi vár rád a szerelemben tavasszal? ITT.

KOS

A Kos számára a tavaszi bolygóállások rengeteg pozitív eredménnyel kecsegtetnek. Az időszak elején még nagyon oda kell figyelniük, hogy negatív érzésekkel el ne rontsák a lehetőséget kínáló energiát. Március végén a csillagjegy szülöttei karizmatikusabbak és bájosabbak lesznek, mint valaha, így nagy sikerekre számíthatnak a szerelem területén. A csillagok segítenek a Kosnak megszabadulnia a felesleges berögződésektől az elméjében, hogy legyőzze a félelmeit. Az emberek jobban reagálnak Kosra, így nagyobb önbizalma szárnyalni fog. Az Univerzum pozitív változásokat hoz ezeknek az embereknek az életébe. A legszerencsésebb időszak áprilisban következhet el.

IKREK

Az Ikrek égi pártfogói tavasszal segítenek megváltoztatni a helyzetét, és hatalmas szerencséjük lesz a szerelemben. A legpozitívabb hatások az Ikrek számára a legpozitívabb időszak március elején lesz. A siker nem kerüli el a csillagjegy ambiciózus és céltudatos képviselőit. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne sodródj az árral. A környező emberek sokkal érzékenyebbek és nagyvonalúbbak lesznek veled, amely nem maradhat válaszlépés nélkül. Ez egy kedvező időszak az élet minden területére kiterjedő befolyás növelésére. A csillagok segítenek az Ikrek impulzivitásának megtartásában. Továbbá segítenek abban, hogy ne vesszen el a részletekben. Érdemes megjegyezni, hogy néhány problémát önmagukban fognak megoldani áprilisban és májusban. Ezekben a hónapokban a csillagok hatása kreatívabbá teszi őket.

https://lotuszlelek.blog.hu/2017/03/12/valassz_egy_madarat_megmutatja_mi_var_rad_iden_tavasszal

OROSZLÁN

Az asztrológusok azt tanácsolják az Oroszlánoknak, hogy kövessék a jólét alapvető törvényeit. A csillagok energiájának hatására az Oroszlánok - a számukra egyébként evidens -  szerencsét megkapják mind a szerelemben, mind az üzleti életben. A tavaszi energiák a gyógyulásban is segíteni fogják az Oroszlánokat. Idén tavasszal a jegy képviselői vidámabbá és nyitottabbá válhatnak a világ felé.

A horizonton új lehetőségek merülhetnek fel, amelyeket nem szabad kihagyni. A tavasz a pozitív változások ideje lesz az Oroszlán számára, ezért oda kell figyelniük mindent, ami körülötte történik. A régóta húzódó konfliktusok megoldódnak, új barátok jelennek meg és  új hasznos kapcsolatok alakulnak ki. Az asztrológusok azt tanácsolják az Oroszlánnak, hogy legyenek kitartóak.

SKORPIÓ

A 3 tavaszi hónap rendkívül pozitív lesz a Skorpiók számára. A bolygóállások harmóniát hoznak a Skorpió számára. Az asztrológusok azt tanácsolják a Skorpiók számára, hogy engedjék el előítéleteiket, hogy ezek ne befolyásolják negatívan az életüket.

Tavasszal a Skorpiókra folyamatosan rá fog mosolyogni a szerencse, köszönhetően a bolygók energiájának. Az ilyen időszakokban az események rendszerint gyorsan követik egymást, ezért mindig a  körülményeknek megfelelően kell cselekednie.

Mi vár rád a szerelemben tavasszal? ITT.

BAK

A csillagok és a bolygók pozitív energiája segítenek a Baknak tavasszal, hogy legyőzzék félelmeiket, kétségeiket, a negatív érzéseiket. Ezek az emberek határozottabbak és bátrabbak lesznek, és ez minden bizonnyal pozitív hatással lesz a szerelmi és az pénzügyi életükre. A Bakok tavasszal békére lelnek. És mégha ősi bölcsesség is, most abszolút ne ez alapján éljen: Tartsd az ellenséged közelebb magadhoz, mint a barátokat. A Baknak ebbe az időszakban józanul kell cselekednie. Márciusban, áprilisban és május közepén fontos, hogy hideg fejjel, és józanul döntsenek nehéz kérdéseknél.

Mi vár rád a szerelemben tavasszal? ITT.

https://lotuszlelek.blog.hu/2017/03/12/valassz_egy_madarat_megmutatja_mi_var_rad_iden_tavasszal

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2416334284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása