Lótusz

Lótusz

9 csillag - a kínai számmisztika

2016. október 05. - Lótusz_blogger

A kínai 9 csillag megmutatja a sorsodat

A 9 csillag egy ősi kínai módszer az önismeretre. Ez az egyedülálló rendszer a számmisztika és az asztrológia együttese.  A 9 csillag asztrológiai technikája megmutatja erősségeinket és gyengeségeinket, illetve tanácsot ad az egészségünk megtartására és jobbítására.

 

 

A kínai számmisztika - így találd meg a csillagod!

Az alábbiakban egy táblázatot találsz, amely alapján keresd ki a születési évedhez tartozó számot:

kinai-numerologia

Ha megvan, keresd ki a születési évedhez tartozó csillag számát és olvasd el a jellemzést!

1-es számú csillag

Az egyes számú csillaghoz tartozó emberek rendkívül barátságosak és érzelmesek. Ők az egyik legérzékenyebb természettel rendelkezők, és ez sajnos szorongáshoz vezetheti őket. Gyakran vonulnak vissza, néznek magukba, melankolikusok és depresszióra hajlamosak. Ezeknek az emberek kezelni kell a félelmeit, különben megbetegíthetik saját magukat. Gyakran válhatnak függővé, szenvedélybeteggé.

2-es számú csillag

A 2-es csillagszámmal rendelkező emberek rendkívül átgondoltak és takarékosak. Gyakran szerető anyukák, akik számára az első helyen a család és az otthon áll. Párként nagyon praktikusak, türelmesek és hajlandóak nagy áldozatokat hozni. Az ilyen embereknek  óvatosnak kell lenni az étvágyukkal és az ételekkel. Sajnos hajlamosak a gyors súlygyarapodásra.

3-as számú csillag

Akik a hármas csillag "fennhatósága alatt" születtek, könnyen felemelik magukat és társaikat is. Sosem ülnek a babérjaikon, mindig csinálnak valamit. A hármasok sosem várják mástól, hogy feladataikat megoldja helyettük, és a legnehezebb helyzetből is megtalálják a kiutat. A jegy megkülönböztető jegye, az örök optimizmus és a vidám természet. Rendkívül impulzívek, ezért megesik, hogy másokat megbántanak. A kitörés után viszont bűntudatuk van.

4-es számú csillag

Ezek az emberek nemcsak erős intellektussal, de rendkívüli kreativitással is rendelkeznek. Nagyon hasonlóak a hármasokhoz, és nagyon önállóak, szorgalmasak. Szeretnek utazni. Jó vezetők lehetnek és egyszerre több dolgot is képesek csinálni. De ne dolgozzanak más helyett! Figyeljenek oda magukra.

5-ös számú csillag

Az ötösök született vezetők. Rendkívül akaratosak és határozottak. Kiváló szervezők, igazi menedzserek. Idővel a nagy felelősséget próbálják levetkőzni magukról, szabadságra vágynak. Ilyenkor igyekeznek visszahúzódni. Néha nehezen férnek össze másokkal. Ilyenkor egy kicsit el kell vonulniuk, és akár specialista segítségét kérni abban, hogy az elengedést gyakorolják és azt, hogy ne akarjanak mindent irányítani.

6-os számú csillag

Ezek az emberek kifejezetten maszkulin, férfias tulajdonságjegyekkel rendelkeznek.Szélsőségesek lehetnek és önfejűek. Hatalmas akaraterővel rendelkeznek és nagyon szorgalmasak. Felelősségteljesen gondolkodnak: vezetők, felügyelők. Néha kicsit túlzott önbizalommal rendelkeznek és túlzottan agresszívek.  Ha túl messzire mennek, később megbánják tettüket.

7-es számú csillag

Ezek az emberek nagyon romantikusak és gondtalanok. Gyakran úgy tűnik, hogy nem alkalmazkodtak a való élethez, rózsaszínben látják a világot. De ez nem így van! Csak annyi igaz belőle, hogy a pénz és az anyagi javak nem állnak az első helyen a hetesek prioritásában. Akik e csillag védelme alatt állnak, fontos tudniuk: Minél többet adsz, annál többet kapsz!

8-as számú csillag

Ezek az emberek hideg és zord személyiség a benyomását keltik. A tény azonban az, hogy csak segíteni kell nekik abban, hogy felfedjék a gyönyörű természetüket. Ezek az emberek legtöbbször keményen dolgoznak az élet bármely területe is a munkájuk. Fontos, hogy tartsanak szünetet gyakrabban.

9-es számú csillag

Ők nagyon szenvedélyes és erős akaratú emberek. Képesek, gyorsan megtalálni az utat más emberekhez. A kilencesek éles elméjűek és villámgyors reakcióik vannak. De a túlzott aktivitás negatív következményekkel járhat. Gyakran előfordul, hogy megbántják szeretteiket, úgy, hogy észre sem veszik.

Buddha üzenete számodra: ITT.

Kínai szervóráról ITT olvashatsz.

Számmisztikai előrejelzés a 2017-es évre: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5016333164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása