Lótusz

Lótusz

Szerelmet hozó ásványkövek

2017. január 31. - Lótusz_blogger

Szerelmet hozó ásványkövek. Nyakunkon a Valentin nap. Ugye te sem akarsz egyedül maradni?

Hamarosan itt a Valentin nap, és még akkor, ha egy üzleti/reklámfogás egy pangó időszakban, szerintem minden szingli arra vágyik, hogy ezt a február 14-ét már ne egyedül töltse. Aki pedig párban él, biztosan nem bánná, ha kapcsolata szeretetteljesebbé, bensőségesebbé válna.

Bár először magunkban elrendezni, hogy mit is akarunk igazából, mire vágyunk, mit tennénk meg egy kapcsolatért, hitünket megtámogathatjuk az ásványkövekkel. Mert bizony, segíthetnek abban, hogy bevonzzuk, a boldogságot, az örömöt az életünkbe. Az alábbi kristályok/ásványkövek segíthetnek ebben.

 

Karneol

A karneol magabiztosságot ad viselőjének és erősíti kezdeményezőkészségét. Nyitottabbá válik az illető, ami nem árt, ha éppen a társát várja. A karneol az otthonosság érzését is elhozza viselőjének, hogy minden helyzetben jól érezze magát. Belső erőt ad.

 

Holdkő

A holdkő nyugtató hatású, segít legyőzni félelmeinket. Vágyaink, fantáziánk szárnyra kap, ah ezt viseljük.  Segítségével visszaszerezhetjük partnerünkkel az újdonság élményét és az elvesztett romantika új erőre kaphat. A szenvedélyes szerelmet hozza el. Erősíti intuícióinkat. Egy igazi női kő, amely női ciklusokra is jótékonyan hat.

 

Citrin

A citrin egy valódi védelmező kő, amely megtisztítja auránkat, eltávolítja a negatív energiákat, pozitív, örömteli rezgéseket áraszt. Segít a problémás kapcsolatok helyrehozásában. Megteremti a frissesség és biztonság érzését. Erősíti az intuitív oldalunkat. Segít abban, hogy magunkat és másokat el tudjunk fogadni.

 

Ametiszt

Az ametiszt képes dühöt- és haragot a szeretet pozitív energiájává átalakítani. Megtanít, hogyan  változtassunk be rögzött viselkedési mintáinkon. Nyugtató hatású. Védelmező kő. Elűzi a rossz gondolatokat. Segít a pozitív teremtésben.

 

Rózsakvarc

A legenda szerint a Erósznak és Ámornak a szerelem Isteneinek az emberek felé nyújtott ajándéka. Sokan élnek is vele a mai napig. És hisznek a szerelmi kapcsolatok jobbá fordulásában, illetve kialakításában. A rózsakvarc a szívcsakrán keresztül segít az érzelmi gátjaink felszabadításában, segít megtapasztalni a szeretete, szerelmet. A rózsakvarc segít megtalálni az életben a szépséget és a szeretet lelki egyensúlyunk helyre billentése és alkotó gondolatok megtalálása terén is hasznunkra lehet ez az ásvány. (Rózsakvarcról még ITT olvashatsz):

 

Turmalin

A turmalin növeli az önállóságot, erővel és energiával tölt fel. A turmalin megszilárdítja a barátságot, és a szerelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5616333404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása