Lótusz

Lótusz

Válassz egy képet, megmondom, milyennek képzeled a jövődet

2015. december 15. - Lótusz_blogger

Milyen a jövőképed? Milyennek képzeled a jövőd? Sikeresnek látod magad? Szerelmesnek? Nyugodtnak? Az alábbi játékos teszt során minden kiderül.

Válassz az alábbi hat kép közül egyet, majd olvasd el, milyen jellemző tartozik hozzá.

12

  34

 

56

 

 

Ha az alábbi képet választottad:

1

A siker embere vagy! Motivált, szorgalmas és terv szerint haladó ember vagy. A következő 5 évben fokozatosan megteszel mindent azért, hogy a céljaid elérd, 10 év múlva igencsak sikeres ember leszel!

 

Ha ez a választottad:

2

Te a szerelem embere vagy! Nyitott vagy, könnyen barátkozol, szívesen ismerkedsz és teremtesz kapcsolatot. Ez a tendencia a következő 5 évben folytatódik életeben, de 10 év múlva biztosan megtalálod a szerelmet és rengeteg jó barát vesz majd körül.

 

Az alábbi kép alapján:

3

Te a kreativitás embere vagy! A művészetek, a kreativitás nem áll távol tőled. Szeretsz a művészetekkel foglalkozni, 5 éven belül sok olyan dolgot viszel véghez, melyre ddig nem is gondoltál. 10 év múlva sikeres lehetsz és kreativitásod által a magad ura lehetsz.

 

Ha az alábbi képet választod:

4

Te a lehetőségek embere vagy! Nyitott, célorientált emberként mindig keresed az új lehetőségeket, melyek életedbe jót hoznak. A következő 5 évben számtalan lehetőség bukkan fel ellőtted és ha ügyesen bánsz velük, és sikerül meglépned az akadályokat, akkor 10 év múlva rendkívül sikeressé válhatsz.

 

Az alábbi kép alapján:

5

Te optimista ember vagy! És mint olyan, minden szituációból igyekszel a legjobbat kihozni. Bármilyen lehetőség kerül utadba, te elszántan, örömmel és kíváncsian indulsz el felé. Valószínűleg már jelenleg is boldog életet élsz, de 5-10 év múlva életed csodás lesz!

 

A képet választva:

6

Te a béke embere vagy! A körülötted, a világban lévő káosz nagyon zavar téged, te a mindig a békére törekszel. 5 éven belül ezt a nyugodtságot, békét meg is tudod teremteni magad körül, és 10 év múlva újabb, feladatok kerülnek eléd: de ez már egy belső fejlődést hoz majd magával, amikor rájössz, hogy mi igazán fontos az életben, megbecsülöd a jó körülményeid.

noiportal.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3716332544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása