Lótusz

Lótusz

A békés harcos útja

0001. december 03. - Lótusz_blogger

Ha hallottál már a Titok című filmről, vagy éppen olvastad Rhonda Byrnes lebilincselő írását, akkor ezt is szeretni fogod. A békés harcos útja című film Dan Millman önéletrajzi ihletésű könyve alapján készült. A történet egy fiatal tornászról szól,aki értelmessé szeretné tenni életét, mert üresnek érzi azt. Találkozik Socrates-szal, akinek segítségével megtalálja önmagát. Dan balesetet szenved és Socratest kéri, hogy segítsen elérnie álmait. Szellemi és fizikai korlátait legyőzi a fiú és emberi kapcsolatai is pozitív irányba alakulnak. Azért még jönnek nehézségek.... Vajon megoldódnak?

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=lntl2_4v254[/embed]

Ez nem egy olyan film, amit unaloműzőnek nézünk. Ez a film megtalál, amikor az utadon valami fontosat akar mondani neked.

Áldás! Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516330994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása