Lótusz

Lótusz

Milyen zene van rád jó hatással csillagjegyed szerint?

2015. október 06. - Lótusz_blogger

Észrevetted már magadon, hogy a lassú, andalító zenék adnak neked energiát? Vagy inkább azokat a zenéket bírod, amik pörgősek? Nemcsak a hangulatunk, hanem a csillagjegyünk is befolyással van arra, mi éppen az aktuális kedvencünk.

Kos: a kosok az örökmozgók, úttörők, az állandó pörgés a lételemük. Ezért a ritmusos dalok hatnak ránk pozitívan, mint például a dance, a techno, a rock. Ezek a zenék reggeltől estig fel tudnak pörgetni. Azért néha kell egy is nyugi is, amihez viszont a lágyabb dallamok, a gitár vagy hegedű, vagy az egyszerű természeti zajok is hozzájárulhatnak.

Bika: a földjegyűek táborát erősíted, ezért a lassú zenétől tudod igazán jól érezni magad. Este, hazaérve, valamilyen ének az, ami megnyugtathat, ami elringat egy fárasztó nap után.

Ikrek: a változatosság gyönyörködtet. De nem a zenében! A favorit a klasszikus zene és a természeti hangok, mint a madárcsicsergés, patakcsobogás, tengerzúgás. Kedvenc hangszered az orgona és a fúvósok.

Rák: romantikus, nosztalgikus hangulatot keresed folyamatosan. Azt a zenét kedveled, ami a gyermekkorodra és a régi kapcsolataidra emlékeztet.  A természet hangjai feltöltenek, vízjegyűként a vízcsobogás és a szél fújása segít a lazításban. Kedveled a középkori balladákat.

Oroszlán: a legegoistább jegy tagja vagy, imádsz lépést tartani a divattal. Imádod a legújabb zenéket döngetni. A kifinomult és igényes zenét kedveled. Kedvenc hangszered a gitár és a hegedű. Az égő, ropogó fa hangja teljesen ellazít.

Szűz: a szőrszálhasogatásig precíz jegy szülötte a zenében is elvárja a tökéletességet. A ritmus, a jól tagoltság a minimum elvárás. Éppen ezért kedvenced a dob, ami ritmusosságot és rendezettséget sugall.

Mérleg: a szépérzék megtestesült mintaképe vagy, ami a zenei ízlésedben is megmutatkozik. Jó ízléssel választod ki kedvenc zenédet. Kedveled a zongorát és a természet hangjait.

Skorpió: nem a mennyiség, hanem a minőség számít nálad. A zene egy-egy múltbeli tapasztalatot sugall számodra. Amíg van személyes mondanivalója számodra, addig kedveled. A természeti hangok közül a vízcsobogás a kedvenced.

Nyilas: a hangszerek közül kedveled a gitárt és a hegedűt. Mivel a fenti világra nagyon nyitott vagy, a kozmikus dallamok és a vallási énekek is megérintenek. A természeti hangok közül a tűz pattogása van rád jó hatással. Szereted a lassú zenéket.

Bak: eléggé magadba forduló emberke vagy, ezért a lassú, nyugodt zenéket kedveled. Imádsz relaxálni. Az érzelmes dalok dobják fel a napodat.

Vízöntő: imádsz táncolni ezért a modern és a jó ritmusos zenéket kedveled. Az elektronikus zene tetszik, ezek feldobnak téged. Az (elektronikus) orgonát csíped legjobban. Pihenésre a madárcsicsergés a legjobb számodra.

Halak: vízjegyűként a tenger morajlása nagyon megnyugtat. A zenében nem szereted, ha "too much" (túl sok), inkább az egyszerűbb dallamokat részesíted előnyben.

Mivel minden csillagjegy kedveli a természeti hangokat, ezért az alábbi videót ajánlom szeretettel:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=eKFTSSKCzWA[/embed]

Áldás: Lótusz

Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is. Kövess a FACEBOOK-on is!

twice.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8316332380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása