Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lótusz

Lótusz

A sör jótékony hatásai - a férfierőre is

2015. november 02. - Lótusz_blogger

Tudósok megállapították, hogy a sör jótékonyan hat a férfiak nemi működésére

Kedves Hölgytársaim! Ha az gondoljátok, hogy "A fenébe, a pasim már megint sörözni ment a haverokkal", most mondok nektek 5 hatást, ami miatt inkább ti fogjátok küldeni őket, sőt még csatlakozni is fogtok hozzájuk a sörivásban.

Kedves Uraim! Ha a barátnőtök, párotok nem enged el sörözni, akkor dugjátok az orra alá a cikket és máris meg fogja gondolni magát!

 

A sör mértékkel fogyasztva növeli a szexuális teljesítményt!

 

5 ok, amiért a sör jótékonyan hat a férfiak (így a nők) szexuális életére (is):

1.Késlelteti a magömlést

Dr. Kat Van Kirk, szexterapeuta szerint a sörben található növényi ösztrogének hatására a magömlést a férfiak jobban tudják szabályozni, illetve késleltetni is jobban sikerül - a partner örömére (is).

 

2. A barna sör megkönnyíti az erekciót

A barna sörben a szexterapeuta szerint nagyon sok vas található, melynek hatására a vérben lévő vörösvérsejtek áramlása könnyebbé válik, így erősebb és gyakoribb merevedés alakulhat ki.

Ugyanezt a hatást vörös lencsével is elérheted... De a sör finomabb, nem?

 

3. A sörtől nő az állóképesség

Nem, most épp nem arra az állóképességre gondolok... ;-)

A Guiness sörben sok az antioxidáns, vitamin és probiotikum, erősíti a szívizmokat. Ha rendszeresen és mértékkel fogyasztod, akkor az ágybeli teljesítőképességed is hosszú távon növelhető.

 

4. Ellazít

A sör alkoholtartalma miatt ellazít: nemcsak testileg (izmaink lazulnak), hanem mentálisan is - nyugodtabbak és lazábbak leszünk általa. Plusz egy jó időtöltés is.

 

5. A komló kiváló afrodiziákum

Úgy tartják, hogy a komló afrodiziákumként hat (leginkább) a hölgyek szervezetére. Mi ebből a tanulság? Együtt kell inni (mértékkel)! :)

forrás

A sör nemcsak a potenciára van pozitív hatással. Egyéb pozitív egészségügyi hatást is elérhetünk, ha sört fogyasztunk. Erről bővebben olvashatsz, ha IDE kattintasz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5316332432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

saxo 2015.11.04. 03:04:41

1.Késlelteti a magömlést Há há há. Ösztrogének.? :D Minél több az alkohol annál tompább az agy, szétszóródik a figyelem. Amikor rengeteg alkohol van a magömlés is elmarad annyira elkésik :D 2. A barna sör megkönnyíti az erekciót. Teljesen mindegy milyen sör :) Ahogy hat az alkohol szűnnek a gátlások és csak a szexre fókuszál a férfi agya. Egyébként mindig arra fókuszél de ilyenkor hatványozottabban :D 3. A sörtől nő az állóképesség. Aha persze :) A kemény edzéstől, fehérjedús egészséges kajától lehet igazán nagy tűzijáték az ágyban :D A sör aztán piszkosul tele van vitaminnal. 4. Ellazít. nyilván az alkohol miatt, nem is a probiotikum miatt há há há 5. A komló kiváló afrodiziákum. Na ebben van valami tényleg.! Érdekes módon másnap érzem ezt a hatást pedig nem kell hozzá telihold se naplemente. Elég ránézzek egy női biciklire és azonnal a szex jut az eszembe. Még szerencse hogy 1 évben talán 2x sörözök de akkor a mocsári szúnyog szintjén találom magam. Köszönöm a cikket.! Jókat mosolyogtam rajta. Kellemes hetet.

Lótusz 2015.11.04. 07:41:35

Köszönöm a véleményed! :) Szép hetet! :) L.

saxo 2015.11.04. 12:48:50

:) nincs mit. Hálás vagyok hogy megoszthattam.
süti beállítások módosítása