Lótusz

Lótusz

3 trükk, amivel bevonzod életedbe a jó dolgokat

2015. november 12. - Lótusz_blogger

A hála "megelőlegezése" a mindennapi csodák alapja

1-2 évvel ezelőtt találkoztam ezzel a módszerrel. És mégha nem is gyakorlom minden nap, amikor kicsit lenn vagyok, akkor valahogy újra szem elé kerül a dolog és megint beindulok vele.

 

Az én módszerem a jó dolgok bevonzására a hála. Mivel már sok jó tapasztalatom van a kéréseimmel, elvárásaimmal kapcsolatban, könnyű elhinnem, hogy mégha valami úgy is néz ki, hogy soha, de soha az életben nem fog testet ölteni az életemben a valóságban, mégis elhiszem, hogy igen.

1.Én úgy trenírozom magam, hogy minden nap írok egy olyan "csodás" pillanatot a napomból, ami örömet okozott, nem várt sikert hozott, jól éreztem magam, örültem neki. Ezt a kis cetlit pedig beledobom egy szép üvegbe. Itt gyűlnek a kis fecnik, ami akár lehet egy számunkra kedves és fontos tárgy megvételét igazoló blokk, vagy egy mozijegy egy olyan filmről, amit már régóta meg szerettünk volna nézni... De mindenkinek egyéni...

Ezen kívül, nemcsak a már elért, a megkapott sikereket, hanem a jövőbeni terveimet, kéréseimet, vágyaimat is leírom és azt is elhelyezem ebben a szép üvegben.

De nem úgy, hogy "szeretnék egy autót"! Hanem:

Hálás vagyok, hogy megvan az autó, melyre már régóta vágytam. Köszönöm, hogy megkaphattam azt a kocsit, ami nagyon tetszik.

Tehát a varázsszavak a HÁLA és a KÖSZÖNÖM.

Mindent, de mindent meg kell köszönnünk. Még a nehézségeket is. Sosem tudhatjuk, hogy azt miért kellett átélni, mit kellett megtanulni belőle, mi az, amit az életünk egy későbbi szituációjában használni tudunk belőle. Vagy, ha nem is magunk miatt, lehet, hogyha segítőként dolgozunk, akkor majd lesz egyszer valaki hasonló helyzetben, és megkérdezi mit tegyen, mi azonnal rávágjuk, hogy ezt, meg ezt kellene csinálnod, mert velem így történt.

2.Ha nem akarsz egy ilyen szép üveget magadnak, akkor készíthetsz magadnak "Csodanaplót" is. A Csodanapló lényege hasonló, mint az üveges verzió, csak egy füzetet, naplót kell venned, készítened, és oda minden nap beírhatod, hogy aznap milyen szuper dolgok történtek veled.

3.Ha pedig vizuális típus vagy, akkor ajánlom, hogy készíts magadnak egy "táblát". Ide mindenféle, számodra kívánatos, óhajtott dolgot feltehetsz: pl. egy többmilliós csekket, egy vágyott utazás célpontjának a képét, egy szép autó, egy háznak a fotóját.... Bármit, amit szeretnél elérni. A lényeg, hogy olyan helyen helyezd el, ahol minden nap rá tudsz vetni egy-egy pillantást. Sugalljon neked jót, mosolyodj el, ha ránézel, derítsen jobb kedvre. Ha félelmet és csalódottságot érzel, amikor ránézel, nem fog működni!

Legyen minél színesebb, vonzóbb, számodra szép!

Bízom abban, hogy örömmel használod fel az öteleteimet és meg is valósítod! Kívánom, hogy érj el mindent az életben amit szeretnél, amire vágysz és amire szükséged van!

Ha segítenél szeretnél másoknak is, oszd meg a cikket!

Még több pozitív cikk ITT.

Áldás! Lótusz (Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2716332448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása