Lótusz

Lótusz

Szinkronicitás napja - rendkívüli energiák

2016. február 16. - Lótusz_blogger

A szinkronicitás napján nagy erőt kaphatunk, hatalmasat fejlődhetünk, rezgésszintünk is emelkedhet.

 

2016.02.16. Ez a képlet rendkívüli lehetőségeket biztosít számunkra a mai napon.

20 1  6  2  1  6

 2   7    2   7

   9       9

18

9

A mai napon a 2-es számhoz, a 6-oshoz, 7-es számhoz és a 9-es számhoz tartozó energiák befolyásolhatják életünket.

2-es szám üzenete, hogy fogadd el életedben a kihívásokat, merj lépni, és kezdj új dolgokba. Nőként a kettes szám a nőiséget is jelenti, tehát a nőiességed elfogadását és ennek a maximális kihasználását, megélését javaslom.

A 6-os szám érzelmeinkkel van összefüggésbe. Vizsgáld felül a családi kapcsolataidat, vess számot, próbálj meg változtatni e téren, ha úgy érzed, hogy nem tettél még eleget a családdal kapcsolatos kihívásaidnak. Hallgass a szívedre!

A 7-es szám megmutatja érzékenységünket, empatikus képességeinket. Legyünk elfogadóak, nyitottak, próbáljuk átérezni az Univerzum, Isten melegségét, ölelését, és tudjuk, hogy mellettünk áll, segít mindenben. Ne aggodalmaskodjunk, mert számunkra minden el van készítve, csak szeretettel kérnünk kell.

A 9-es szám a számmisztika utolsó számjegye, ami a beteljesülést, a végkifejletet mutatja, és még azzal is kapcsolatban áll, hogy mennyire vagyunk nyitottak az Égiek felé, mennyire hiszünk a láthatatlan dolgokban, a szeretetben, az egységben. Ma (is) higgyük el, hogy jó irányba haladunk. Legyünk nyitottak és figyelmesek. Halljuk meg a belső hangot, mely nemcsak befelé vezet el bennünket, hogy jobban megismerjük magunkat, hanem ezáltal felfelé is juthatunk, fel, közelebb az Égi segítőkhöz, a magasabb szellemiséghez, mely elvezet a testi-lelki-szellemi harmóniához.

Ha érdekesnek találtad a bejegyzést, oszd meg mással is! Ha gondolod, csatlakozz a blog Facebook oldalához is!

Még több pozitív cikkért kattints IDE.

Áldás! Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr10016332686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erzsebet Adamovity 2016.02.16. 15:04:50

Tetszik az oldal.

Lótusz 2016.02.16. 20:30:55

Köszönöm szépen! :)
süti beállítások módosítása