Lótusz

Lótusz

Ajándékozz szerelmet, gyógyulást vagy épp sikert!

2016. december 13. - Lótusz_blogger

Mit szeretnél ajándékozni a másiknak? Szerelmet? Gyógyulást? Sikert? Akkor lepd meg ásványkővel!

ametiszt.jpg Ametiszt


Az ásványkövek nagy kedvenceim. A karácsony a másik nagy kedvencem. Ez a két dolog akár találkozhat is. :)

Mindenki olyan ajándékkal szeretné megajándékozni szeretteit, amelynek a másik szívből örül. De mi lehet az, amivel tényleg segítesz neki, és ezért ő hálával fog rád gondolni? Én az ásványkövet, karkötőt ajánlom. Mert az ásványok hatnak ránk, hatnak az életünkre, és segítenek. Bármire is vágyunk, hozzásegítenek céljaink eléréshez: akár szerelmet, akár barátokat, akár egy új munkahelyet szeretnénk. De még a gyógyulásunkat is segíthetik.

Szerelem, szeretet

Ha a megajándékozott szerelemre vágyik, társat keres, vagy csak szeretné megtörni a magányt akkor az alábbi ásványköveket ajánlom. Ezek a kövek kiegyensúlyozottá tesznek és segítenek az emberi kapcsolatainkban is. A konfliktusok kezelését is segítik.

rozsakvarc.jpg Rózsakvarc


Rózsakvarc – a rózsakvarc a szívcsakrán keresztül segít az érzelmi blokádok feloldásában. Az érzelmi gátak felszabadítása a termékenységet is magában hordozza, így ez a kő terméketlenség esetén is hasznos lehet. Segít megtalálni az életben a szépséget és a szeretetet.

Hegyikristály – „Jolly joker”. Minden egyéb kristály hatását erősíti. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Szellemi fejlődésünket is segíti. Lelki sebeket gyógyítja, erősíti az intuíciót.

Gránát- A gránát bizalmat és tartást ad; reményt és bizakodást önt belénk. A gránát egy olyan kő, amely az energiablokádokkal, a fájdalmas és kellemetlen élményekkel jól elbánik. A szenvedélyre is jó hatással van.

 

Gazdagság, siker

Ha a megajándékozott sikerre vágyik, esetleg munkát keres, szeretne több pénzhez jutni, akkor ezt is orvosolhatjuk ásványkövekkel. Az alábbi kristályok segíthetnek, hogy anyagi téren fellendüljön az élete.

citrin.jpg Citrin


Citrin - A döntéshozatal meghozását segíti elő, illetve segít a helyzet reális felmérésében. Bölcsességet hoz és optimizmust teremt. Motivál. Ugyanakkor tisztítja az auránkat is, és védelmez.

Ametiszt- az egyik legnépszerűbb ásványkő. Megtanít, miként változtassunk be rögzött viselkedési mintáinkon, segít leküzdeni a stresszt, nyugtat. Új ötleteket hoz.

Achát –achátból különböző színű variánsok előfordulnak. Reményt és bátorságot ad, segít új életterveink megtalálásában és kialakításában. A kibillent egyensúly visszaállításában segít. A pénz bevonzásában is segít.

 

Gyógyulás

Ha a gyógyuláshoz szeretnénk hozzásegíteni szerettünket, akkor választhatunk neki ásványkőből készült karkötőt, marokkövet. Mivel testünk fő energiaközpontjai a csakrák, ha nincs konkrét problémája, csak stresszes és alacsony az energiaszintje, vagy éppen túlpörög, akkor a a csakráinkat hozhatjuk egyensúlyba.

hegyikristaly.jpg Hegyikristály


Csakrakarkötő- csakráinkra hat, egyensúlyba hozza őket. Általánosan hat.

Hegyikristály – „Jolly joker”. Minden egyéb kristály hatását erősíti. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Szellemi fejlődésünket is segíti. Lelki sebeket gyógyítja, erősíti az intuíciót.

Jáspis – sokoldalúan gyógyító kristály. Pozitív hatással van a keringésre, szívre, az emésztőrendszerre, de a kiválasztórendszerünket is támogatja. A menstruációs fájdalmaknál és még a szülésnél is segíthet. A szervezetnek erőt, energiát ad és a test valamennyi életfontosságú szervét mozgósítja. Az, hogy melyik testrészünket „gyógyítja” a színétől függ.

gránát.jpg Karneol: gyógyító (női dolgok, emésztés, vérképzés), segíti a karriert, növeli az önbizalmat.


A cikkben látható karkötőket az R.M. Ékszer online webshopjában vásárolhatod meg.

Jó egészséget, boldogságot és gazdagságot kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3616333318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása