Lótusz

Lótusz

Ők a legszebbek a csillagjegyek között

2019. május 20. - Lótusz_blogger

Az 5 legszebb nő a csillagjegyek közül.

Tudom, tudom a szépség nagyon szubjektív dolog. De a megjelenés, a stílus, a vonzerő néha többet nyom a latba, mint egy szabályos arcvonás. A kisugárzásra nemcsak a személyiség, de azok a bolygók is hatással vannak, amelyek a csillagjegyek "védői". Az 5 legvonzóbb csillagjegyű nőket mutatom be neked. Egyetértesz a sorrenddel?

5. BIKA

A hölgykoszorú első tagjai a Bikák, akikben valójában nincsen semmi különös. Nem sportolnak, imádják a gyorsételeket, emiatt néha egy kis plusz súllyal is rendelkeznek. Sőt: öltözködésükre sem fordítanak túl nagy hangsúlyt, akár gyűrött, kinyúlt pólót is képesek felvenni. Azonban a férfik ennek ellenére nem tudnak ellenállni nekik - mégpedig a mosolyuk az, amely mindenkit megfog. Az asztrológusok azt is megállapították, hogy az ellenkező nem ezen csillagjegy képviselőinek arcvonásait és szemének szépségét őrzik emlékeikben leginkább. De a Bika szépsége nagyrészt a karakterében rejlik. Ez a barátságos és vidám jegy mindig az örömet és pozitivitást sugároz az emberekre. Emiatt képes elcsábítani bárkit.

4. HALAK

A csillagjegy képviselői természetüknél fogva szépek. Legtöbbjük lágy tulajdonságokkal rendelkezik: vonzó a mosolyuk, szép az alakjuk. A Halak sosem ül a babérjain, ami a tökéletesség felé való haladást illeti - mindig igyekeznek jobbá válni. Külsőleg nagyon titokzatos emberek, és félénk pillantásuk vonzza a többieket. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a Halak jegy legnagyobb értékei közé tartozik a visszafogottság, a szerénység, és az érzéki arc, amely vonzza az ellenkező nemet, és a Halakat gyakran rajongók serege veszi körül. Ez a népszerűség ismét megerősíti, hogy a Halak megérdemelten foglalja el a negyedik helyet.

3. KOS

A Kos jegy képviselőire jellemző a jellegzetes, vonzó, feltűnő megjelenés. Sokan meglehetősen durva arcvonásokkal rendelkeznek, ami emlékezetessé teszi megjelenésüket. Annak ellenére, hogy a Kos a legtöbb energiáját a munkára fordítja, mindig megtalálja az időt a sportra vagy a szépségszalonra - csak azért, hogy növelje vonzerejét. Az is igaz, hogy a  konstelláció képviselői túl impulzívak. De még ez a(z egyesek szerint) negatív tulajdonságok is széppé teszik őket. A Kos szeret kitűnni a tömegből; nemcsak a viselkedésével, hanem a világos ruháival és kiegészítővel is tesz érte.

2. SKORPIÓ

Az asztrológusok többször említik, hogy a Skorpió az egyik legnehezebb jegy. De ez nem akadályozza meg őt abban, hogy szépségével kitűnjön. Ennek a csillagjegynek a képviselői bájjal és szexualitással rendelkeznek, de a figyelmet kifejező megjelenésük kelti fel. Érzékenyek rá, ha valaki jobban néz ki náluk. A Skorpiók jó ízlésűek, és náluk mindig gondosan illeszkedik a ruházat a kiegészítőkkel. Sőt a kozmetikumok kiválasztásánál is nagyon igényesek. Az asztrológusok azt is lejegyezték, hogy a Skorpióknál nagyon jellegzetes, dallamos a hangjuk. Amint beszélgetésbe elegyednek valakivel, a beszélgetőpartnerek belefeledkeznek és élvezik a Skorpió hangját. A Skorpiók szépsége azonban veszélyes lehet mások számára: a jegy képviselői gyakran használják személyes varázsukat arra, hogy elcsábítsák a személyt és saját céljaik elérésére használják őt.

1.OROSZLÁN

Az Oroszlánok karizmával és természetes varázzsal rendelkeznek. Amint megjelennek egy nagyobb társaságban, a többiek figyelme azonnal feléjük fordul. A csillagjegy képviselőinek megjelenése olyan fényes, mint a belső világuk. Általában az Oroszlánok erős, vastagszálú hajjal rendelkeznek, magasak, átlagos testalkatúak. Még ha épp fel is szednek néhány fölös kilót, az Oroszlánok számára ez szilárdságot ad.  Annak ellenére, hogy ez az állatöv jegy vezeti a "szépségsorrendet", azért külsőleg hibái is lehetnek. Viszont mindez még bájosabbá és izgalmasabbá teszi őket. Az Oroszlán vonzó tulajdonságai még a jó humor, és az, hogy könnyen alkalmazkodik bárhol.

dailyhoro

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5216334352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása