Lótusz

Lótusz

Miben segítenek az arkangyalok?

2014. augusztus 11. - Lótusz_blogger

Michael arkangyal Micháel arkangyal felekezetektől független is hatalmas védőangyal, aki segít választ kapni fontos kérdéseinkre. Ereje határtalan, ezért egyszerre mindenütt ott tud lenni, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezzük. Az összes angyalhoz hasonlóan akaratunkban tiszteletben tartja, tehát nem avatkozik be kérés nélkül. Viszont ha egyszer segítségét kérjük, mindig velünk lesz, és rengeteg módon támogat bennünket. Az arkangyalok a többi védőangyal vezetői, és mindegyiküknek különleges feladata van. Mihály arkangyalé a védelem, ezért ő a rendőröknek is védőszentje. Bátorságot és erőt ad, és átsegít életünk változásain. Emellett Micháel arkangyal ismeri személyes életcélunkat, sorsfeladatunkat: tehetségünk és érdeklődésünk segítségével mindannyian küldetést teljesítünk, amivel mások hasznára lehetünk. Ha nem vagyunk tisztában életfeladatunkkal, Micháel arkangyal segít, hogy megtaláljuk. Nevének jelentése: "Istenhez hasonló". Ha az ő segítségét kérjük, a Teremtő jobbkezének, az isteni akarat és szeretet hírnökének segítségére számíthatunk. Teljes mértékben megbízhatunk benne, és mindig kristálytiszta útmutatást ad. 

  Gábriel arkangyal A megváltó, a megszabadító és Isten szabadságangyala. Gábriel, hírnök arkangyal, szívesen segít az írással foglalkozóknak, és gyógyító üzeneteket közvetít nekik. Gabriel segítette a természettudományok fejlődését. Az étertest, a torokcsakra, a víz elem őrzője. Kék színárnyalatokban és ezüstös kékben jelenik meg. Feladata: segít a tisztánlátásban, megtisztít, hozza az isteni híreket; közvetíti a szellemi üzeneteket; ihletet hoz; ösztönöz, enyhíti a lámpalázat, a szorongást. A kegyelem, a születés, az átalakulás, a béketeremtés arkangyala. Segít az önkifejezésben. 

  Raffael arkangyal Rafael arkangyal fő szakterülete az egészség. Rafael=ő, aki gyógyít, Isten meggyógyít, és kivétel nélkül mindenkinek segít, aki hozzá fordul. A gyógyítók és reménybeli gyógyítók, illetve a gyengélkedők (állatok és emberek) vezetője. Ő sem tartozik egyetlen felekezethez sem, szeretete feltétel nélküli. Ha kérjük, segít. Mivel azonban tiszteletben tartja szabad akaratunkat, csak akkor segít, ha megkérjük. Mivel leleményes, ezért néha váratlan módon siet segítségünkre. Csak kérjük a gyógyulást, a többit bízzuk rá, azt ne mondjuk meg, hogy hogyan. Amikor gyógyulásért vagy gyógyító képességeink megerősítéséért fohászkodunk, Rafael gyakran megérzések, ismétlődő gondolatok, álmok, jelek vagy látomások formájában jelez. Ez az útmutatás jelzi, hogy Rafael arkangyal mellettünk van. Ha tehát erős belső késztetést érzünk az egészségünkkel kapcsolatos kérdésben, mindenképpen járjunk a dolog végére. 

  Metatron arkangyal

Nevéből is látszik, hogy Metatron egy különös arkangyal. Neve, a többi arkangyaltól eltérően nem "el"-re végződik, ezért egyes felfogás szerint nem is sorolható az arkangyalok közé. Gyakran az angyalok fejedelmének vagy királyának nevezik. Az arkangyalok közül ő rendelkezik a legnagyobb rezgéssel, az arkangyalok hierarchiájában ő áll legközelebb az eredethez, a kezdethez. A formák és nemformák közötti határ őrzője.

Mindenre kiterjedő szeretet, teljes tudat, a tudat kapuinak kitárása, nyugalom, mindenség, kötődés a bennünk lévő isteni részhez - ezeket testesíti meg.

Energiája finom, lágy, tisztító, maga a mindent felölelő szeretet. Színei a fehér, a gyöngyház és az arany.

Metatron az emberiség megóvására lett megbízva, ő köti össze az emberi és az isteni világot. Így nagyon könnyen be tud lépni a földiek intelligenciájába. Ő felügyeli a gondolatainkat és a tetteinket, és segít nekünk megőrizni őket, hogy a jövőben is hozzájuk tudjunk férni. Metatron célja az, hogy a gondolataink ne legyenek zavarosak, és ezért képesek és készek legyünk befogadni azokat az igazságokat, amelyek által a legjobbat kihozhatjuk magunkból. Ha kéred tőle, akkor segíthet neked kapcsolatba lépni a saját igazságoddal és a magasabb éneddel. Metatron arra emlékeztet bennünket, hogy minden egy gondolattal kezdődik. Ez az angyal felgyújtja a képzeletünket, és energiát ad a megnyilatkozási képességeinknek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7616331614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása