Lótusz

Lótusz

Milliomos társ a netről

2014. szeptember 01. - Lótusz_blogger

homme

Igen, hölgyeim!

Na de kezdjük az elején. Ha épp egy szingli nőként keresed az igazit, hát nem irigyellek (én is hasonló cipőben járok).

Manapság már mindenki megtalálhatja az igényeinek, a beállítottságának és céljainak megfelelő oldalt: létezik romáknak, "RONDÁKNAK"  (ezen teljesen kiakadtam), diplomásoknak, külföldieknek, keresztényeknek, fogyatékosoknak.... Nem is hinnéd.

De most tegyük fel, hogy átlagos nőkről és férfiakról van szó!

A szingli-időszakaimban mindig újra és újra azt hiszem, hogy majd most... Majd ezen a társkereső oldalon találom meg az igazit... Haha!!!  Azért vagyok még a sok kudarc ellenére is bizakodó, mert sikerült már  értelmes, jóravaló pasival is összeakadnom. Bár ez ritkábban fordul elő :(

Mi az, amit a nők keresnek? Vagy ki az álompasi?

Mondjuk legyen jóképű, vicces, stílusos, kedves, udvarias, őszinte, kedves... Legyen jó munkája (a minimum, hogy ne legyen munkanélküli), legyen lakása, autója.

Most lehet, hogy néhány férfi fel fog hördülni, de leírom: Mi van olyankor, ha két ilyen pasi van, aki hűséges, kedves, őszinte, megbízható, vidám, udvarias... De az egyiknek pl. se lakása, se autója, a másik pedig egy milliomos? Ilyenkor hogyan választ az ember lánya? Hát sajnos, szerintem egyértelmű! És ha velem történne ilyen, akkor én is a biztosabb egzisztenciával rendelkező férfit választanám! És nem azért, mert anyagias vagyok. Ez inkább valami ösztönféle. A nők családot, gyereket akarnak. Ehhez kell egy otthon, anyagi biztonság, távlatok (hogy ne kelljen egyik napról a másikra élni). Erre az igényük nemcsak azoknak a nőknek van meg, akinek semmijük nincs. Ez egy bekódolt dolog.

Miért választanánk a gazdag pasit a szegényebbel szemben?

Gazdag pasi kontra: (biztos) csak kihasznál.

Gazdag pasi pro: sajnos ezt reggelig tudnám ragozni. A lényeg, hogy sajnálatos módon minden férfi ha nem is egyforma, azért a működésük és a lelkiviláguk hasonló (nekünk nőknek a biztonság, nekik viszont a virágról virágra való repülés a belső motivációjuk)... Ez genetika. De ezen kívül van még néhány befolyásoló tényező, amit ők sem tudnak kikerülni: pl. az anyukájuk túlzott kényeztetését, ami miatt a 30-as éveik elején sem képesek megállni a saját lábukon; az exbarátnők (akik csak azért, hogy legyen valaki, inkább maguk mellett tartották őket, hogy ne legyenek egyedül, de amint valami jobb autó jött, azzal elszáguldottak), a gyengülő jellemük miatt (ami sajnos a túlságosan határozott és talpraesett nők miatt alakult ki náluk). Ha szegények, ha gazdagok, mind ilyenek.... AKKOR INKÁBB LEGYEN GAZDAG!

A Forbes magazin néhány évvel ezelőtt csokorba gyűjtötte a világ internetes bázisából azokat a társkereső oldalakat, ahol a milliomosok keresik párjukat, vagy szabadidőpartnerüket. Íme néhány oldal, ahol nem túl sok pénzért (25-100 euró/hónap) megfoghatják a nők az Isten (azaz a milliomos pasik) lábát:

MillionaireMatch.com - ide celebek is (pl. Charlie Sheen) regisztrálnak

Sugardaddie.com - már a regisztrációkor eldönthető, hogy ismerkednénk, vagy pénzért szórakoztatnánk a cukrosbácsikat

DateAMillionaire.com

JDate.com - zsidóknak

BlackSingles.com - feketéknek

QQ.com - Ázsia legnagyobb társkereső oldala

 

Mi kell ahhoz, hogy itt "sikeres" legyél? Az angol nyelvtudás a legfontosabb! Itt nincs olyan, hogy még azt sem töltöd ki, hogy hogy nézel ki, mit keresel, kit keresel... Addig a rendszer nem enged regisztrálni sem, míg nem töltesz ki minden adatot (nem úgy, mint a magyar randioldalakon: a pasikról se fotó, se más adat...).

 

A másik fontos dolog: legyen egy nagyon szuper, figyelemfelkeltő fényképed! Aztán már indulhat is a móka.

Szóval, hölgyeim! A döntés a ti kezetekben van!

Illetve Uraim! Van egy ajánlatom a "vállalkozókedvű" férfiaknak is: Marry-An-Ugly-Millionaire-Online-Dating-Agency.com. Ez a beszédes nevű oldal a pasiknak szól. A gazdag, ronda és a halálukhoz közeli életkort megélő idősebb hölgyek és a maturákat (jó pénzért) szerető férfiak találkahelye. Szóval...

Nemcsak a húszéveseké a világ! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3416331652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chereches Nándor 2018.02.13. 14:43:47

Kedves!!! Tudod annyira egyenjoguságot akartatok hogy mi lenne ha akkor a vagyon megszerzéséböl is ugyan ugy vennétek ki a részetek és nem egyszerüen csak belecsücsülni a joba kell tudni mert azt valaki vagy igy vagy ugy megteremtette.... Szoval pl attol hogy valakinek nincs lakása még lehet hogy ha találna maganak egy megfelelö személyt akivel közösek a célok és együtt dolgozva egy célért hamar lenne.. Azon meg nem kell csodálkozni ha kihasznál akinek van mivel te csak neki egy áru vagy mint egy nadrág vagy egy cipö a boltba az a fontos hogy jol álljál neki mint a rajta lévö cipö.
süti beállítások módosítása