Lótusz

Lótusz

Mennyi kalóriát égetsz együttlét alatt?

2014. szeptember 16. - Lótusz_blogger

kalória

Edzésre jársz?:)  Fogyni akarsz? :)

A Montreáli Egyetem legújabb kutatása szerint szexuális együttlét alatt a férfi pontosan 100 kalóriát éget el, a nő pedig 69-et! (Igen, éppen 69-et:) )

Egy átlagos hancúrozás 25 percig tart az előjátéktól kezdődően, a vége pedig 10 perctől akár 57 percig is eltarthat. Minél hosszabb... az együttlét, annál nagyobb az elégetett kalóriák száma.

Ezen a ponton valószínűleg te is elgondolkodsz: "Hogy a fenébe találják ezt ki?"  És tényleg: a tanulmányozást e témában általában laboratóriumi körülmények között, elektródákkal, kábelekkel, maszkkal tudod elképzelni, ami persze nem túl nagy öröm senki számára. Ma már ez nem így működik! Elég egy egyszerű karszalag, ami méri és tárolja az adatokat. Na és persze nem zavaró tényező az együttlét alatt.

A szeretkezés mellett futás közben is mérték a kalóriaégetést: a futópados edzés során fél óra alatt 276 kalóriát éget a szervezet. De van olyan élvezetes, mint a szex? ;-) Ha már választani lehet (és mindig van választás :)) akkor én maradok (szingli lévén csak maradnék) a szex mellett.

Az intenzitás is számít egyébként, de a kalóriaégetés és a az intenzitással kapcsolatos összefüggések megfejtését már a fantáziátokra bízom!

Nézd meg a többi hasonló cikket is ITT.

Forrás: http://www.menshealth.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2216331686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása