Lótusz

Lótusz

Teakeverék meghüléses betegségekre

2014. október 27. - Lótusz_blogger

A rossz idő beköszöntével sokan (köztük én is) kicsit benéztem az időjárást: a 10 fok nem épp emberi. Egyszer kellett csak sétálnom a szabadban nem az időjárási viszonyoknak megfelelően felöltözve és máris sikerült egy picit meghűlnöm... :( Ezért most ezt a teakeveréket ki is próbálom, hogy minél előbb meggyógyuljak! 

Teakeverék meghűléses betegségekre 2 rész hársfavirág 2 rész bodzavirág 1 rész kamillavirág Egy adag teához egy csapott evőkanálnyi mennyiséget leforrázunk 2,5 dl forrásból levett vízzel. Lefedve 15-20 percig állni hagyjuk. Mézzel ízesítve naponta többször fogyasztjuk. 

  Recept 2. Annak, aki nem szereti a gyógytea ízét, annak ajánlok egy másik megoldást, ami finomabb! :) Végy nyers gyömbért, és megtisztítás után egy ujjpercnyit reszelj le és forrázd le! Ízesítsd mézzel és citrommal! Finom és nagyon hatásos! :) Jobbulást! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr716331736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása