Lótusz

Lótusz

Trendi szilveszteri smink (videó)

2014. december 30. - Lótusz_blogger

Itt az év legnagyobb bulija! Ilyenkor még azok is kimozdulnak, akik az év többi napján sosem! Én is ezt tervezem, hogy valamelyik szórakozóhelyen lépek át az új évbe, de még nincs meg a konkrét ötletem, hogy pontosan hol. Bár azt az elvet vallom, hogy a zene, illetve a társaság az, ami meghatározza a hangulatom és nem a helyszín!

De ennél is jobb buli, már-már idegesítően (legtöbbször idegesítően ;-) ) jó (!) a készülés: felvenni a legszebb, legcsillivillibb cuccodat, a hajad belőni és közben egy fantasztikus sminket készíteni. Már ha van hozzá megfelelő "felszerelésed" és ötleted, hogyan készíts magadnak tökéletes kinézetet!

Hoztam neked videókat. Ha ebből merítesz akár 10 perc alatt elkészülhet a gyönyörű csillogó, bulis, szilveszteri sminked!

Először is alapozzunk! Az alapozás nemcsak a házaknál elengedhetetlen, de a sminkünk alapját is el kell készíteni. Nézd csak:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Mm7KdPZBmqo[/embed]

Ezüstös csillámporos, dupla kihúzású füstös szemek, természetes ajakfénnyel:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=72bUCs6RLoo[/embed]

Aranyszínű, csillámporos szem, halvány rózsaszín, natúr rúzzsal:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=CM6CN2nqc3g[/embed]

Remélem sikerült segítenem abban, hogy kitaláld, milyennek szeretnéd látni magad az év utolsó - és egyben a következő év első napján! Szorítok, hogy a sminked tökéletesre sikerüljön! Szuper bulizást kívánok!

Hajtippeket itt találsz.

Boldog Új Évet Kívánok!

FACEBOOK

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1816331844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása