Lótusz

Lótusz

Varázsolj tengerparti levegőt a lakásba!

2015. január 28. - Lótusz_blogger

Leginkább télen töltünk sok időt a lakásban. Van, hogy napokig nem szellőztetünk, aztán meg csodálkozunk, miért is kapunk el mindenféle nyavalyát.Az elhasznált levegő egy baciparadicsom lehet! Na de rajtunk nem fog ki a tél: friss és egészséges, "tengerparti levegőt" varázsolhatunk otthonunkba egyszerűen és olcsón.

Az alábbiakra van szükségünk:

2  kg kősó

nagyobb méretű üvegedény

víz

Vegyünk 2 kg kősót, és helyezzük el egy nagyobb méretű üvegedényben, majd töltsük fel annyi vízzel, hogy az ellepje a sót. Tegyünk alá egy műanyag tálcát, és helyezzük arra a helyre, ahol a legtöbb időt töltjük, például az ágyunk mellé, vagy az íróasztalhoz közel, és élvezzük az elpárolgó sós tengeri levegőt.

Arra figyeljünk, hogy amennyi víz elpárolog, azt idővel pótoljuk is vissza. Kb. egy hét elteltével az üvegtál oldalára és szélére kicsapódnak az sókristályok is, így látványnak is igencsak szép lesz. A sós levegő következtében a vírusok, baktériumok és az allergiát okozó pollenek nem fognak többé megbetegíteni.
 
 Akár több ilyen tálat is elhelyezhetünk a lakásban. Egy adag akár negyed évig is eltarthat, hatását fokozhatjuk, hogyha mellé beszerzünk még egy-két sólámpát is.
Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!
Kövess a FACEBOOK-on is!
Forrás: twice.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4516331904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása