Lótusz

Lótusz

Szeszélyes április - beteljesült szerelem (horoszkóp)

2015. március 30. - Lótusz_blogger

Az egyik legszeszélyesebb hónapunk az április. De talán az egyik legszebb is. A növények már éledeznek, a madarak énekelnek, az ember lánya már anélkül szerelmes hangulatba kerül, hogy lenne párja. Viszont ez az április szerelmet ígér minden páratlannak! :) Már alig várom! :)

 

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Az április számodra sajnos nem ígér sok jót, legalábbis akkor nem, ha párban élsz. A Merkúr közbenjárásával ugyanis elég türelmetlenné válhatsz a pároddal szemben, és ez sok konfliktust idézhet elő közöttetek. Sajnos még szétköltözés vagy szakítás is előfordulhat, minek következtében egy új szerelem számára válhat üressé a szívedben hely. Ha egyedülálló vagy, akkor most megeshet veled a mesebeli jelenet, hogy első látásra beleszeretsz valakibe a hónap második felében, ráadásul olyan körülmények közt, mint egy romantikus filmben.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Jupiternek köszönhetően párkapcsolatodban, ha van, egy korábbi rossz időszak most végleg lezárulhat, és a gyengédség lesz az uralkodó tényező áprilisban. Pároddal sokkal figyelmesebbek, sokkal türelmesebbek lehettek egymással, mint máskor, és jobban igényelhetitek egymás közelségét, érintését a szokásosnál. Amennyiben egyedülálló vagy, ideje kicsit reálisabban nézned a dolgokat. Ne egy ideális, hibátlan pasit keress, akit elképzeltél magadnak, hanem lásd be, hogy mindenki emberből van, az emberek pedig nem tökéletesek. Így járhatsz sikerrel.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ebben a hónapban, amennyiben párkapcsolatban élsz, szerencsésnek mondhatod magad, ugyanis egyetlen bolygó sem fogja kedvezőtlenül befolyásolni a szerelmi életedet. Párkapcsolatodban nyugalom és béke uralkodhat egész áprilisban, így lehetőségetek adódhat még inkább elmélyíteni a viszonyotokat. Egyedülállóként a Vénusz áprilisban a te malmodra hajthatja a vizet, ugyanis most olyan vonzó lehet a kisugárzásod, hogy mágnesként vonzhatod a férfiakat. Össze is jöhet egy randi, aminek hatására egész hónapban romantikus hangulatban lehetsz.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Szaturnusszal szoros együttműködésben a Vénusz, vagyis a hűség és kapcsolati stabilitás bolygója védőburkot adhat a párkapcsolatodnak áprilisban. Nem kell tehát sem nagy vitákra, sem veszélyes harmadik személyekre, sem egy esetleges szakításra felkészülnöd most, nyugodtan hátradőlhetsz, és élvezheted az egyensúlyt. Amennyiben szingli vagy, úgy érezheted, hogy most csak egy olyan férfival tudnál szóba állni, aki valóban komoly kapcsolatot tervez, és hosszú távban gondolkodik. Legyél kicsit lazább, minden pár elindul valahonnan, ne várj azonnal mindent.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A Vénusznak köszönhetően párkapcsolatodban kedvezően alakulhatnak a dolgok, még ha a Merkúr hatására elő-előfordulhatnak is konfliktusok, ugyanis ezeket a kettőtök közt most még jobban működő kommunikációnak köszönhetően hamar rendezhetitek. Az őszinte beszéd azonban vigyázz, ne vezessen sértődéshez! Ha szingli vagy, szedd össze magad! Legyél csinos, viselj leheletnyi sminket, tartsd rendben a frizurád! Ezekről mostanában néha elfelejtkezel, pedig ha figyelnél rájuk, előbb horogra akadhatna valaki. Sohasem tudhatod, mikor kell hódítanod.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Nap és a Merkúr harmóniát varázsol a szerelmi életedbe, így nem lesz okod panaszra áprilisban szerelmi téren. Szingliként úgy érezheted, valami, vagy éppen te, változóban van, és teljesen új aspektusból kezdheted vizsgálni a dolgokat, más véleménnyel lehetsz bizonyos kérdésekről, még a pasikat illetően is megváltozhat az ízlésed. Megújulásod vonzóbbá tehet a pasik szemében, és ha megismersz valakit, vele akár hosszabb kapcsolatra is számíthatsz. Van párod? Kapcsolatodban felerősödhetnek az érzelmek, az erotika, a szenvedély.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként a Neptunusz bizonytalanná tehet a szerelmi kérdéseket illetően. Amiről eddig bizonyosan tudtad, hogy úgy van, vagy amit célként magad előtt láttál, az most mind meginoghat kicsit a fejedben. Ez okozhat némi zűrt a kapcsolatodban, mert a párod megérezheti, hogy bizonytalan vagy a közös jövőtöket illetően. A legfontosabb, hogy magaddal tisztában légy, és arra menj, amerre a szíved valóban húz. Ha nincs párod, vigyázz, megismerhetsz egy veszélyes pasit. Amennyiben érzed, hogy valami nem stimmel, bizonytalankodsz, állj tovább!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Áprilisban szenvedélyes lehetsz a szerelemben a Szaturnusz hatására. A párkapcsolatodat egész más fényben láthatod mostanság, mint eddig. Néha azonban azt érezheted, több szabadságra van szükséged, hogy szinte teher napról napra a kettőtök ügyein is dolgoznod. Ez nem azt jelenti, hogy gond van az érzelmeiddel, minden kapcsolatban kell egy kis szabad tér a feleknek, hogy feltöltődjenek, erősek maradjanak egyedül is. Add meg ezt magadnak! Szingli vagy? Sajnos rossz ajtón kopogtathatsz, az a férfi, aki tetszik neked, abszolút nem akar tőled semmit. Rád más vár.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Számodra az április érzelmi szempontból kettősen alakulhat. Egyfelől, ha párkapcsolatban élsz, a Hold jelentette veszély miatt vigyáznod kell arra, hogy a nézeteltérések közted és párod közt ne mérgesedjenek el, ez ugyanis kellemetlen következményekkel járhat. Másfelől, mivel a többi bolygó jótékonyan befolyásolja a szerelmi életed, kisugárzásod kívánatosabbá tehet a párod szemében, így sok izgalmas hálószobai jelenet van kilátásban. Ha szingli vagy, az a vonzalom, amit képviselsz, a pasizásban előnyödre válhat, a hónapban több potenciális párjelölt is várható.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Hold pozíciója nagyon jó hatással lehet a szerelmi életedre, noha áprilisban sokkal türelmetlenebb és sokkal kevésbé toleráns lehetsz, mint kellene, vagy mint eddig voltál, és ennek betudhatóan adódhatnak nézeteltérések a kapcsolatodban. Párodnak egy idő után elege lehet az egzecíroztatásból, ezért erre mindenképpen figyelj. Nincs pasid? Nagyon válogatós lehetsz ebben a hónapban, minden jelentkezőben találhatsz olyan tulajdonságot, ami nem tetszik. Egy alkalom azonban lehet a hónapban, amikor ez nem így lesz, és beleszerethetsz valakibe első látásra.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Mars, a szexualitás bolygója számodra kedvező pozícióba kerülhet áprilisban. Szexibb és kívánatosabb lehetsz áprilisban, mint eddig bármikor. Kapcsolatodban, amennyiben van, a testi örömök kerülhetnek középpontba, ám sajnos más bolygók hatására konfliktusok is ígérkeznek ebben a hónapban. Viták és nagy kibékülések sorozata várható. Nincs párkapcsolatod? A férfiak nagy többsége, aki ebben a hónapban bepróbálkozik nálad, sajnos csak vízszintesben szeretne látni, ezért vigyázz, hogy egy jó szöveggel ne lehessen behúzni a csőbe.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Április elején érzelmesebb lehetsz a szokásosnál, ám a tündérmesébe kissé belerondíthat a Szaturnusz kedvezőtlen hatása, és a hónap közepe, illetve vége felé haladva a nagy lelkesedés alábbhagyhat, nagy érzelmeid kihűlhetnek. Párod valószínűleg nehezen viseli majd ezt a folyamatot, de ha ad neked valamennyi időt, minden helyrejöhet. Mindenesetre kapcsolati kérdéseket illetően most ne hozz nagy döntéseket. Szingli vagy? Szerelmi életed egy erős váltással új irányt vehet, változhatnak elképzeléseid és elvárásaid. Mielőtt új szerelem jönne, mindennek le kell tisztulnia.

Kíváncsian várom az eredményt!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

Csatlakozz a MINDEN, AMI NŐ csoporthoz: ITT.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1116332010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása