Lótusz

Lótusz

Ilyen vagy vércsoportod szerinti horoszkóp alapján

2015. október 01. - Lótusz_blogger

1934-et írunk Japánban vagyunk. Egy japán tudós azon morfondírozott, hogy mit mutat meg a vércsoportunk. És igen! Megmutatja a jellemünket is, horoszkópként rámutat hibáinkra és erősségeinkre. Ha tudod, mi a vércsoportod, keresd ki az alábbiak közül és olvasd a jellemzőket.

Négy vércsoport-típus van: A, B, AB és 0-s vércsoport.

 

A vércsoport

Rendkívül energikus és lelkiismeretes vagy. Hatalmas hivatástudattal rendelkezel. Teljesítményorientált vagy, egy-egy feladat megoldásáért képes vagy minden mást háttérbe szorítani. Gyakran válik a csoport tagjaiból csúcsmenedzser.

Maximalista vagy, mindenből a legtökéletesebbet szeretnéd nyújtani. Mivel a munkádat nagyon fontosnak tartod, csak hosszas megfontolás után mégy bele új kapcsolatba. Hezitálásod oka, hogy mielőtt beleugranál a kapcsolatba, végiggondolod, hogy megfelelő időt és energiát tudsz-e szánni a másikra. Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes az elvárásoknak megfelelni, akkor ezt előre közlöd. Viszont ez a magatartás ahhoz vezet, hogy ridegnek tűnsz mások szemében és magányos vagy.

Szenvedélyes vagy, a felszínességet gyűlölöd. Ha valami (valaki) érdekel, azért tűzön-vízen át mégy. Megbízható vagy.

Ha olyan feladatot kapsz, ami nem érdekel, akkor az csak nagy nehézségek árán tudod teljesíteni. Nem kötelességből, hanem érdeklődésből szereted a munkád. Ha már nem tudod szenvedéllyel csinálni, akkor változtass.

Emberi kapcsolataidban sokáig kutatsz az igazi után. A kapcsolat kezdetén elmondod elvárásaidat, és ha meggyőződtél róla, hogy jó embernek szavaztál bizalmat, akkor a végsőkig kitartasz.

 

B vércsoport

Téged nehezen lehet kihozni a sodrodból. Nem vagy túl gyengéd és másoknál is nehezen tolerálod ezt. Igyekszel távol tartani magadtól minden túlzott érzelmi megnyilvánulást.

Maga követelményeket támasztasz magad elé, és ezt másoktól is elvárod. Türelmetlen vagy, nem tudsz elnéző lenni a mások hibái iránt. Meg kell tanulnod a toleranciát, ha nem akarod, hogy megnyilvánulásaid konfliktushoz vezessenek. Ne légy túl magabiztos!

Nehezen vagy képes a saját hibáidból tanulni, mert nem könnyen látod be azokat.

A magánéletben féltékeny típus vagy, mindent túlságosan mintaszerűen akarsz megélni. Magasak az elvárásaid. Ragaszkodsz az ideáljaidhoz, melyet elképzelsz magadnak szeretnéd, hogy beteljesüljön.

 

AB vércsoport

Erősen hangulatember vagy, ez abból ered, hogy több vércsoport jellemzőiből áll össze karaktered. Kevésbé vagy tudatos, inkább az ösztöneid vezérelnek. könnyen hátat fordítasz embereknek, helyzeteknek, amikor úgy érzed, nem boldogulsz velük.

Könnyen kerülhetsz depressziós hangulatba, de egy pozitív élmény hamar vissza is billenthet. Szélsőséges esetben kevésbé vagy megbízható, mert nem vagy a végletekig hűséges az elhatározásaidhoz. Ugyanakkor tanulni-, új tapasztalatokra vágyó vagy, mindig az új élményeket keresed.

Befolyásolható, rugalmas vagy. Ha valakinek sikerül logikusan, észérvekkel meggyőzni téged, hajlandó vagy feladni az álláspontod. Utálod az egyhangúságot. Gyakori hangulatváltozásaid hosszú távon nem befolyásolják élteted.

Érzelmes típus vagy, jól alkalmazkodsz, nem vagy uralkodó típus. Boldognak érzed magad, ha megfelelő támaszt nyújtó partnered van.

 

0-ás vércsoport

A AB vércsoporthoz hasonlóan, intenzíven éled az életed, de nem vagy annyira alkalmazkodó. Inkább a partnered alkalmazkodjon, mint te. Állandóan keresed a kapcsolatot a másik emberrel, de ez nem mindig érzelmi jellegű, inkább számításból történik.

Gyorsan jó kapcsolatot tudsz kialakítani új környezetben is, akár munkahelyről, akár lakókörnyezetről van szó. Ez a jellemvonás az üzleti életben is segíthet. A 0-s vércsoport tagjai közül rendkívül sokan dolgoznak az üzleti életben.

E vércsoport tagjai közül sok filmsztár is kikerül, mivel ti, jó művészi vénával vagytok megáldva, mely gyakorlati érzékkel is párosul.

Sikereidet a sikerre való vágyad hajtja rendkívüli erővel. Céltudatos, magabiztos ember vagy. Sosem adod fel.

Emberi kapcsolataidban is sikeres vagy. A szerelmet teljes intenzitással éled meg. Kedvezőtlen esetben képes vagy érdekházasságra lépni is - ilyenkor érzelmeidet hazudod a partnerednek.

 

Te melyik típusba tartozol? És magadénak érzed a jellemzést? Ha tetszett a cikk, oszd meg mással is!

Kövess a FACEBOOK-on is!

Áldás! Lótusz

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7916332366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pink Dust 2015.10.04. 20:41:37

Sokban stimmel, jó kis elemzés... :)

Lótusz 2015.10.04. 20:55:20

Örülök! :)
süti beállítások módosítása