Lótusz

Lótusz

Inkább a kiskutyát választanák, mint egymillió dollárt

2016. január 16. - Lótusz_blogger

Szívszorító: belebetegedett a házaspár a kutyájuk elvesztésébe

Miguel (89) és Ada Royas (83) tragédiát élt meg, amikor szeretett 3 éves Gucci nevű kutyusokat a szemük láttára marta halálra egy másik kutya. Az eset után mindketten kórházban kötöttek ki: a férfi a szívével az intenzív osztályra, a nő pedig a sebészetre, ahol 100 öltést kapott. Ada a két kutyát próbálta szétszedni a marakodás közben.

A történetüket a helyi tv is bemutatta. Ekkor Mario Cambo nagyon elszomorodott és segíteni akart a páron. Vett nekik egy kölyökkutyát, egy csivavát - olyat, amilyen Gucci is volt. Az idős házaspár bár még siratja a régi kutyusát, új erőt kapott azzal, hogy kaptak egy másik lehetőséget egy másik kutyával.

 

“Ha valaki felajánl nekünk 1 millió dollárt, nem fogadjuk el. Ha azt mondanák, hogy megnyertük a lottómilliárdokat, az se érdekelne. Éppen erre volt szükségünk, feltétel nélküli szeretetre. Hihetetlenül boldogok vagyunk” – mesélte Ada, elcsukló hangon.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=b1rULgeefvU[/embed]

A kutya, macska a legtöbb embernél családtag. Annyira sok szeretet és motivációt adnak nekünk! Vigyázzunk rájuk!

Még több állatos sztorit ITT olvashatsz.

Áldás! Lótusz (Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8016332630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edit Sara 2016.02.08. 06:47:06

Tunderi a pici kutyus, kivanok mindannyiuknak meg sok boldog evet egymassal. Teljesen meg tudom erteni hogy mit ereztek, egyszer en veszitettem el egy 11 honapos kutyamat balesetben, rettenetes volt.
süti beállítások módosítása