Lótusz

Lótusz

Hogyan eszed a tortát? Ezt árulja el rólad

2016. április 20. - Lótusz_blogger

Hogyan kezded el a tortaszeletet enni? Mit eszel meg utoljára?

Az emberek nagy része a tortaevésnek 3 fajtáját képviselik:

1.Amikor először megeszik a habos-babos tetejét és utána jöhet a tortaszelet többi része.

2.Van, aki a tetejét és az "alját" együtt vágja, együtt eszi.

3.Van, ki először megeszi a torta alsó részét, majd a végére hagyja a legfinomabbat: a tetejét.

Te melyik csoportba tartozol?

1.Ha a tetejével kezded:

Szereted kiélvezni a dolgokat, igazi hedonista vagy! Nem törődsz azzal, hogy másnap mi lesz, amid van, aznap szereted élvezni. A pénzt is könnyen szórod, szeretsz a társaság középpontjában lenni. Az életben rövidtávú céljaid vannak, és azokat el is éred. Nem tudsz lemondani dolgokról, szeretsz mindent magad birtokolni. Jó kapcsolatod van az emberekkel, kedvelik a vidám és felszabadult társaságod. Általában elégedett vagy a körülötted lévőkkel, a környezeteddel.

2. Arányosan, a torta tetejét és alját együtt fogyasztod:

Te egy igazi jótét-lélek vagy. Az egyensúlyra, a harmóniára törekszel mindenben. Szorgalmas és kiegyensúlyozott ember vagy. Érdekelnek a művészetek. Igyekszel az egyensúly megtartására. Nehezen tudnak kibillenteni. Sikeres ember vagy, jó a kapcsolatod az emberekkel. Jól kommunikálsz, szeretet vesz körül. Becsületes vagy, keményen tudsz dolgozni. Minden helyzetben nyugodt tudsz maradni, kedves vagy.

3. Ha a tetejét hagyod utoljára:

Te különc vagy. Képes vagy lemondani dolgokról egy előreláthatóan nagyobb cél, siker eléréséért. Képes vagy kivárni a megfelelő pillanatot, helyzetet, amikor lépned kell. Az emberek néha nem értik a lépéseidet, elég furának tartanak. Érzékeny és becsületes, picit magányos ember vagy. Bár te egyedül is jól érzed magad. Egész életedben tanulsz, igyekszel mindenkinek megfelelni. Amennyire furának tartanak az emberek, annyira furának tartod te őket. Megrögzött vallásos/hittel élő ember vagy. Nyitott vagy a "láthatatlan" dolgokra.

Érdekesnek találod a jellemzést? És betalált? Ha van kedved, oszd meg a cikket mással is, és/vagy  kövess a FACEBOOK-on is!

Áldás! Lótusz

Szöveg és ötlet: saját

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9716332812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása